Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Terrasoverkappingen

 

We hebben momenteel een aantal tuinontwerpen onder handen waarbij de terrasoverkapping een belangrijke rol speelt. Tijd om voor extra aandacht voor de mogelijkheden bij een terrasoverkapping.

Nu zijn er terrasoverkappingen in vele soorten en maten. Vervaardigd van hout, metaal, kunststof en glas. De aanvragen betreffen nu vooral lamellen overkappingen vervaardigd van metaal. We noemen enkele mogelijkheden.

Lamellen terrasoverkapping

Lamellen overkapping kunnen open bij mooi en droog weer en kunnen worden gesloten bij regenachtig weer. Het voordeel is dat er zo niet constant licht wordt onttrokken aan uw interieur.

De lamellen terrasoverkappingen kunnen worden voorzien van verwarming en (LED)verlichting. Er zijn vele aanbieders van lamellenoverkappingen. We tonen hier enkele foto’s van Jumbo overkappingen. Daarnaast zijn er lamellenoverkappingen van Corradi en vele anderen.

Overkappingen met lichtstraat

Ook worden er overkapping gemaakt met een lichtstraat. Op die manier  komt er nog daglicht in uw woning. Zo staan uw tuinmeubelen altijd droog en heeft u geen omkijken naar lamellen open of lamellen dicht.
Ook kan verwarming en verlichting deel uitmaken van de overkapping. De foto’s van deze soort overkapping komen van klassieke veranda’s.

Ontwerp overkapping

Het ontwerp van de overkapping doen we altijd in samenspraak met de leverancier. Deze gaat de overkapping ook plaatsen. Aandachtspunten bij een overkapping zijn o.a.
• Lichttoetreding of –onttrekking interieur;
• Aansluiting aan de woning;
• Aansluiting op de tuin;
• Gebruik van de overkapping.

Buitenkeuken

Onder sommige overkappingen plaatsen we ook een buitenkeuken. Op die manier wordt het nog leuker in uw tuin. Zeker als u ook van koken, barbecueën of grillen houdt….. Een op maat gemaakte buitenkeuken geeft geen overlast van geuren in de woning. En buitenkeuken kunnen we compleet met spoelbak en meer leveren.

Voor meer informatie kunt u me elke werkdag tussen 09:00 en 17:00 uur bellen en mailen kan natuurlijk altijd. We reageren binnen 2 werkdagen.

Graag tot ziens,

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Altijd bij u in de buurt