Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Schaduwdoek voor in de tuin


Om schaduwplekjes te creëren in de tuin zijn er vele mogelijkheden. Van boom tot pergola en van parasol tot schaduwdoek. Daarom meer informatie voordat het warmer/zonniger wordt. Een schaduwplek voor in uw tuin.

Maatwerk

Er zijn standaard doeken te koop tot op maat gemaakte zeiloverkappingen. Verschillende oplossingen voor alle schaduwsituaties. Hierbij is er een vrije keuze van bijvoorbeeld strak tot asymetrisch. Eenvoudig of juist niet. Ook in materiaalkeuze is er veel keuze. Tussen aluminium of RVS, al dan niet voorzien van LED verlichting. Voor het ontwerpen van een schaduwdoek op maat, werken we altijd samen met een gespecialiseerde partner zoals de firma Hoover Concepts uit Lettele (bij Deventer).

3D ontwerp

Zo'n schaduwdoek op maat wordt 3D ontworpen en aan u gepresenteerd. Dan kunt u zich een goed beeld kunt vormen hoe de opstelling eruit gaat zien in uw specifieke situatie.

Duurzaamheid

De Tuinregisseurs gaat (daar waar mogelijk) voor duurzaamheid. In deze door het gebruik van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen. Want laten we wel wezen de materialen worden dagelijks blootgesteld aan het weer. Als wij voor u een schaduw mogelijkheid ontwerpen met een schaduwdoek, dan hebben we vele keuze mogelijkheden. We leggen de verschillende mogelijkheden aan u voor in het tuinontwerp.

Vol automatisch oprolbaar

Bij zon wordt dit zeil automatisch uitgerold en bij teveel wind wordt deze volautomatisch weer ingerold. De perfecte oplossing dus met een tevoren bepaald optimaal schaduwpatroon. Andere voordelen zijn dat:

  1. door de mogelijkheid van automatisch oprollen hoeft het zeildoek ook niet dagelijks aan zon, wind en regen te worden blootgesteld.
  2. als het doek dichtbij de woning en ramen is gesitueerd neemt het doek geen of weinig licht uit de woning neemt bij minder zonnige dagen of wanneer u niet buiten zit.

Werkwijze

Als het tuinontwerp is gemaakt en goedkeuring heeft gekregen voor verdere uitwerking is de eerste stap dat we contact op nemen met een specialist zoals Hoover. In samenspraak met deze specialisten wordt het specifiek ontwerp voor de zeiloverkapping verder uitgewerkt.

Daarna wordt een 3D presentatie aan u toegestuurd of overlegd in de showroom. Daarbij worden de verschillende opties doorgenomen en de prijsconsequenties daarvan.

Na uw keuze wordt dit onderdeel verder opgenomen in de totale tuinaanleg en regie.

Meer informatie? We helpen u graag bij het maken van een verantwoorde keuze.

Graag tot ziens,

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

**P.S. de beelden zijn ter beschikking gesteld door Hoover Concepts outdoor ID

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Altijd bij u in de buurt