Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Over de Tuinregisseurs

De Tuinregisseurs staan voor een creatief, verrassend en functioneel tuinontwerp met meer leven & beleving. Niet alleen voor tuinen maar ook voor (openbare)buitenruimten. Dit kan variëren van erf, terrein, buitenplaats, landgoed tot plein, park, wijk, buurt en straat. Daarnaast zorgen we voor de regie bij de realisatie en opvolgend beheer en onderhoud.

Heldere afspraken en het nakomen daarvan. Duidelijke communicatie. Betrokkenheid bij de realisatie, een heldere en werkbare visie voor het opvolgend tuinonderhoud daar staan we voor.

Tuinontwerp is het fundament

Het tuin- of terreinontwerp en de verdere planuitwerking is het fundament voor het eindresultaat en de daarop volgende jaren van het tuinonderhoud.

Zonder een goed tuinontwerp heeft niemand enig idee wat er gemaakt moet worden, waarmee en op welke wijze. Aan welke kwaliteitscriteria dient te worden voldaan etc.

Ontzorging

De Tuinregisseurs staat voor een totale ontzorging van de opdrachtgevers, hierbij is vertrouwen essentieel. Doen wat je zegt en zeggen wat je gaat doen is hierbij het adagium.

Landelijk werkzaam

De Tuinregisseurs werkt landelijk en heeft verschillende steunpunten (en indien gewenst ook daarbuiten) en is daardoor vaak op korte reisafstand van de opdrachtgever.

>40 Jaar ervaring

Samenwerking met verschillende partijen heeft er voor gezorgd dat er gewerkt kan worden vanuit deze verschillende steunpunten in Nederland. Daar kunnen we u ook ontvangen en vanuit deze steunpunten werken we door heel Nederland gewerkt.

In elke regio zijn er relaties met (geselecteerde) uitvoerende partijen. Deze kunnen worden ingeschakeld voor advies over de lokale omstandigheden en/of om de verschillende plannen conform de geformuleerde kwaliteitseisen te realiseren. Natuurlijke werken wij ook samen met andere bedrijven die voldoen aan de gestelde kwaliteitscriteria.

Opdrachtgevers

De Tuinregisseurs werkt landelijk voor particuliere tuinbezitters, stichtingen, (hoveniers)bedrijven, (interieur)architecten, projectontwikkelaars, (semi)overheid, woningbouwverenigingen, VVE’s en (zorg)instellingen.

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen  Wij gaan graag het gesprek met u aan. Wie weet volgt daar een afspraak uit bij u thuis, voor een verrassend tuinontwerp en een probleemloze realisatie van uw nieuwe tuin.

  Met vriendelijke groet

  ing. Alexander Bijl
  tuin- en landschapsontwerper

   

  Altijd bij u in de buurt