Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Tarieven

Een nieuwe tuin realiseren is allereerst een hele investering qua tijd en geld. Een tuin is geen meubelstuk of een auto welke u veelal binnen 2 tot 10 jaar zal inruilen. Een tuin moet groeien, zich gaan ontwikkelen. Daardoor neemt uw tuin (onroerend goed) toe in waarde. Uw eisen en wensen bepalen het benodigde budget voor de investering welke nodig is voor een nieuwe tuin.

Het kan altijd duurder en altijd goedkoper. U maakt uiteindelijk de keuzes voor de materialen en het gewenste kwaliteitsniveau. Wij geven u inzage in het daarvoor benodigde budget. Dit maken wij voor u inzichtelijk om na het tuinontwerp een 2-3 tal ramingen te maken. Dit is een vervolgopdracht.

Deze  ramingen geven u inzage in verschillende materialen, kwaliteitsniveaus en het daarbij behorende budget. Dit kan dus pas gedaan worden als het tuinontwerp is gemaakt. Natuurlijk kunnen we vooraf wel een indicatie geven, dat is altijd een vanaf indicatie.

Tarieven tuinontwerp

Daarom is het tuinontwerp de eerste stap welke bepalend is voor het benodigde budget voor de tuinaanleg en het opvolgend tuinonderhoud. Vanzelfsprekend worden uw wensen hierin uitgewerkt. Als uw wensen niet passen bij uw budget of andersom, dan geven we u dat echt wel aan. Het heeft geen zin om een prachtig tuinontwerp te maken waar uiteindelijk geen budget voor is, zonde van uw en onze tijd. De investering in een goed tuinontwerp is dus de basis voor een goede tuin en slechts een fractie van de totale investering.

Bekijk hier de tarieven tuinontwerp.

Aanbod tuinschets € 197,-

Wilt u snel, binnen 2 werkdagen, een tuinschets ontvangen? Een schets welke u zelf verder kan uitwerken? Klik dan hier voor meer informatie.

Ramingen

Na goedkeuring van het tuinontwerp gaan we het tuinontwerp doorrekenen (dit is een nieuwe opdracht). Want ieder tuinonwerp kan op vele manieren worden gerealiseerd. Dit doorrekenen doen we in de vorm van een 2-3 tal ramingen. Van eenvoudige uitvoering tot luxe uitvoering. Op basis hiervan gaat u uw keuze bepalen voor verdere uitwerking van het tuinontwerp.

Planuitwerking

Na uw keuzes wordt het tuinontwerp, in nauw samenspraak met u, verder uitgewerkt in bijvoorbeeld een bestratingsplan, verlichtingsplan, afwateringsplan, beplantingsplan en eventuele bouwkundige tekeningen.

Bekijk hier de tarieven planuitwerking.

Aanbesteding

Als het plan klaar is worden op basis van selectiecriteria bedrijven geselecteerd en offertes aangevraagd. Daarna worden de offertes vergeleken. Bekijk hier de tarieven aanbesteding.

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen

  Regie tuinaanleg

  Een goed toezicht en begeleiding zijn noodzakelijk om te komen tot het beoogde eindresultaat.
  Bekijk hier de tarieven regie tuinaanleg.

  Regie tuinonderhoud

  U kunt kiezen uit verschillende varianten tuinonderhoud, zo kunt u zelf onderhoud uitvoeren op basis van ons advies of door een een hoveniersbedrijf.
  Bekijk hier de tarieven regie tuinonderhoud.

  Altijd bij u in de buurt