Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Tarieven

Een nieuwe tuin realiseren is vaak een hele investering qua tijd en geld. Een tuin is geen meubelstuk of een auto welke u veelal binnen 2 tot 10 jaar zal inruilen. Een tuin moet groeien, zich gaan ontwikkelen. Uw eisen en wensen bepalen het benodigde budget.

Het kan altijd duurder en altijd goedkoper. U maakt uiteindelijk de keuze voor de materialen en het gewenste kwaliteitsniveau. Wij geven u inzage in het daarvoor benodigde budget. Dit maken wij voor u inzichtelijk om na het tuinontwerp een 2-3 tal ramingen te maken. Dit is een vervolgopdracht.

Deze  ramingen geven u inzage in verschillende materialen, kwaliteitsniveaus en het daarbij behorende budget. Dit kan dus pas gedaan worden als het tuinontwerp is gemaakt. Natuurlijk kunnen we vooraf wel een indicatie geven, dat is altijd een vanaf indicatie.

Tarieven tuinontwerp

Het tuinontwerp is de eerste stap welke bepalend is voor het benodigde budget voor de tuinaanleg en het opvolgend tuinonderhoud. Vanzelfsprekend worden uw wensen hierin uitgewerkt. Als uw wensen niet passen bij uw budget of andersom, dan geven we u dat wel aan. Het heeft veelal geen zin om een prachtig tuinontwerp te maken waar uiteindelijk geen budget voor is. De investering in een goed tuinontwerp is de basis voor een goede tuin en slechts een fractie van de totale investering.

Bekijk hier de tarieven tuinontwerp.

Aanbod tuinschets € 197,-

Wilt u snel, binnen 2 werkdagen, een tuinschets ontvangen? Klik dan hier voor meer informatie.

Ramingen

Na goedkeuring van het ontwerp gaan we het tuinontwerp doorrekenen. Want ieder tuinonwerp kan op vele manieren worden gerealiseerd. Dit doorrekenen doen we in de vorm van een 2-3 tal ramingen. Van eenvoudige uitvoering tot luxe uitvoering. Op basis hiervan gaat u uw keuze bepalen voor verdere uitwerking van het tuinontwerp.

Planuitwerking

Na uw keuzes wordt het tuinontwerp, in nauw samenspraak met u, verder uitgewerkt in bijvoorbeeld bestratingsplan, beplantingsplan en bouwkundige tekeningen.

Bekijk hier de tarieven planuitwerking.

Aanbesteding

Als het plan klaar is worden op basis van selectiecriteria bedrijven geselecteerd en offertes aangevraagd. Daarna worden de offertes vergeleken. Bekijk hier de tarieven aanbesteding.

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen

  Regie tuinaanleg

  Een goed toezicht en begeleiding zijn noodzakelijk om te komen tot het beoogde eindresultaat.
  Bekijk hier de tarieven regie tuinaanleg.

  Regie tuinonderhoud

  U kunt kiezen uit verschillende varianten tuinonderhoud, zo kunt u zelf onderhoud uitvoeren op basis van ons advies of door een een hoveniersbedrijf.
  Bekijk hier de tarieven regie tuinonderhoud.

  Altijd bij u in de buurt