Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Regie tuinaanleg

Binnen afzienbare tijd wordt uw nieuwe tuin gerealiseerd. Alle weken van planvorming en voorbereiding hebben dit tot doel gehad.

Nu komt het erop aan dat dan ook het plan conform tekening en het vastgelegde kwaliteitsniveau wordt gerealiseerd.

Waarom regie?

Omdat >40 jaar ervaring ons heeft geleerd dat als de tuinontwerper niet betrokken is bij de realisatie de tekeningen en materialen een eigen, onbedoeld, leven gaan leiden.

Wijzigingen worden doorgevoerd omwille van tijd of kosten van het uitvoerende bedrijf. Bouwmaterialen worden van een andere niet gekeurde leverancier geleverd. Planten die niet goed staan of er zijn verkeerde geleverd. Sommige veranderingen worden pas na jaren zichtbaar en andere zijn direct zichtbaar. Het vereist naast vakkennis vele jaren ervaring om het werk goed te kunnen beoordelen en te begeleiden.

Wat doen wij tijdens het regieproces?

Opstarten werk

Voor aanvang van de werkzaamheden wordt het tuinontwerp en bestek met de uitvoerende bedrijven besproken. Bij de aanvang van het werk zijn De Tuinregisseurs aanwezig.

Begeleiding

Tijdens de aanleg van een tuin ontstaan vaak vragen door het uitvoerend bedrijf. Hiervoor zijn De Tuinregisseurs het aanspreekpunt.

Controle en toetsing

Deze vindt plaats op basis van de BRL- 2012. De Groenkeur Beoordelingsricht Lijnen tuinaanleg & onderhoud 2012. Aangekondigde en/of onaangekondigde controle momenten.

Facturatie

De facturatie loopt via De Tuinregisseurs. Na controle en goedkeuring worden die aan u ter betaling aan u aangeboden.

Oplevering

Daarbij zijn De Tuinregisseurs aanwezig en wordt het procesverbaal van oplevering opgemaakt.

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen

   

   

  Beplanting

  Deze wordt na levering gecontroleerd op locatie voor het planten. Ook kan er eventueel samen met de hovenier de beplanting worden uitgezet. Dit is sterk afhankelijk van het beplantingsplan en het uitvoerende bedrijf.

  Nadat alle beplanting op de juiste plek is gezet en gecontroleerd mag de hovenier overgaan tot het planten.

  Bij bomen en/of solitairen kan het zijn dat De Tuinregisseurs daarbij assisteert. Dit omdat bomen en solitairen verschillende zijden hebben. Wij willen dat de sfeer en beplanting zo wordt als we samen met u hebben overlegd.

  Nalevering

  Het kan voorkomen dat bepaalde beplanting niet te krijgen is. Dan wordt:

  a)   in overleg deze beplanting op een later tijdstip geleverd en verwerkt.
  b)   de plant, in overleg met u, vervangen door een andere plant.

  Hou er rekening mee dat vaak niet alle voorgestelde planten leverbaar zijn en dat er naleveringen plaats zullen vinden.

  Tuinstyling

  Nadat de tuin is gerealiseerd kunnen we zorg dragen voor het stylen van uw nieuwe tuin. Dit houdt in de bijpassende tuinmeubels, kussens, kleden, hangmat en meer.

  Garden Warming Party

  Ook kunnen we voor u een Garden Warming Party verzorgen. Dit houdt dat u uw vrienden, familie, kennissen en/of buren kunt uitnodigen. Hierbij zorgen we voor de catering en de totale aankleding. Daar kan De Tuinregisseurs, binnen een ½-1 uur, uitleg geven over uw tuin en een beeldenserie tonen van het hele proces van tuinontwerp tot tuinaanleg.

  Tuinonderhoud

  Na de aanleg gaat de laatste en langdurigste fase in, die van het tuinonderhoud. Ook hierbij kunnen wij u en/of het uitvoerende bedrijf begeleiden door de regie van het tuinonderhoud.

  tussentijdse
  en eindcontrole

  Altijd bij u in de buurt