Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Aanbesteding

Alle plannen zijn klaar en er is nu, door de opgstelde begroting, een indicatie van het benodigde budget. Nu wordt het tuinontwerp en de uitwerking daarvan getoetst in de markt.

>40 Jaar ervaring en kennis van de markt helpen u om het plan tegen de beste prijs – prestatie te laten realiseren.

Selectie bedrijven

Door De Tuinregisseurs worden, op basis van vastgestelde criteria, bedrijven geselecteerd.

Natuurlijk kunt u ook uitvoerende bedrijven voorstellen. Deze bedrijven dienen, bij voorkeur, ook aan de opgestelde criteria te voldoen.

Offertes opvragen

Offertes worden opgevraagd bij verschillende partijen en/of bedrijven. Hierbij is niet alleen een lage prijs bepalend voor gunning. Want een lage prijs opgeven is geen kunst. Het werk goed maken tegen een concurrerende prijs dat is de kunst!

Het werk kan tegen een vaste prijs worden gegund of op regiebasis. Goede regie (controle & begeleiding) is bij dit alles essentieel.

Eventuele vragen van bedrijven worden beantwoord worden via de nota van inlichtingen.

Houdt u rekening met een offerte tijd van ten minste 4 weken.

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen  Nota van inlichtingen

  Binnen een bepaalde periode kunnen vragen worden gesteld aan De Tuinregisseurs. Deze vragen zullen worden beantwoord via de nota van inlichtingen.

  Beoordeling offertes

  De offertes worden getoetst en beoordeeld op basis van vastgestelde criteria. Op basis daarvan brengen we advies aan u uit. In overleg met u wordt bepaald aan wie het werk wordt gegund.

  Gunning

  De uitvoerende partij(en) wordt uitgenodigd om het werk, samen met u, door te nemen en de locatie te bezoeken. Ook kan er dan nader overleg zijn met de uitvoerende partij(en).

  Aanvullende afspraken

  Misschien worden er nog aanvullende afspraken gemaakt. Deze worden beoordeeld en indien relevant aan u voor gelegd.

  Start werkzaamheden

  Er wordt een duidelijke aanvang- en opleveringsdatum vastgesteld. Bij beide data zijn De Tuinregisseurs aanwezig. Bij het opstarten van de werkzaamheden start de regie.

  ontzorging van tuinontwerp
  tot tuinaanleg en oplevering voor jaren van tuinplezier

  Altijd bij u in de buurt