Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Exclusieve tuinmeubelen

 

De juiste tuinmeubelen kunnen uw tuin net dat beetje extra's geven. Tuinmeubelen zijn er in vele soorten en maten. We tonen u graag enkele tuinmeubelen uit het topsegment. Laat u verrassen.


Exclusieve design in gestoffeerde loungemeubelen. het zijn ‘all-weather’ meubelen. Deze meubels lenen zich uitstekend voor inrichting van luxe tuinen van particulieren, maar ook voor terrassen van hotels, wellnesscentra, restaurants maar ook voor het inrichten van jachten en cruiseschepen.

De stoffering van de meubelen bank stelt u zelf samen. Zo ontwerpt u het meubel helemaal zelf, zodat het perfect in de door u gewenste setting past. Ook het RVS (poten, frames, serve plates) is in alle RAL kleuren verkrijgbaar. Zo heeft u altijd een uniek meubel, aangepast aan uw eigen smaakt. En heeft u een hele specifieke wens? Dan biedt de producent u maatwerk aan. Bij ons is alles mogelijk.

Kenmerken

  • Uniek maatwerkconcept.
  • Ruime keuze trendy ontwerpen.
  • Verschillende modellen verkrijgbaar.
  • Zeer duurzame buitenmeubels.
  • Gemaakt voor permanent buitengebruik.
  • Keuze uit 150 populaire Sunbrella kleuren.
  • Nederlands merk.

Innovatief afwaterings- en ventilatiesysteem

Door de producent is er de afgelopen jaren veel aandacht en energie besteed aan het ontwikkelings- en productieproces. Daardoor zijn de meubels steeds verder verbeterd en is de duurzaamheid en het zitcomfort uitmuntend te noemen.

Dit komt onder andere tot uiting in het innovatieve afwaterings- en ventilatiesysteem, de combinatie van 'quick-dry foam' en koud schuim en het gebruik van de hoogste kwaliteit stoffen. De speciaal ontwikkelde stoffering is waterafstotend en beschermt perfect tegen vuil en vlekken.

Afspraak?

Interesse om uw tuin helemaal exclusief te maken met deze exclusieve meubelen? De meubelen live zien, voelen en beleven? Bel 06 -53 250 362 of mail mij en ik zorg dat u meer informatie ontvangt.

Met dank aan Design2Chill.

Graag tot ziens,

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Altijd bij u in de buurt