Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Tuinontwerp Apeldoorn

Tuinontwerp Apeldoorn gezocht? Woont u in Apeldoorn of omgeving? Zoekt u een ervaren tuin- en landschapsontwerper? Iemand die niet alleen een origineel tuinontwerp kan verzorgen maar er ook voor zorgt dat deze tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd? Verrassend creatief, origineel, tijdloos en met meer beleving. Dat is de specialiteit van De Tuinregisseurs. Wij maken tuinontwerpen in Apeldoorn en kunnen onder onze regie worden gerealiseerd.

Wie uit te nodigen? Een tuinarchitect, tuinontwerper of hovenier? Wat zijn de verschillen? De Tuinregisseurs biedt u het beste uit deze werelden. Om van uw tuin een levend verlengstuk te maken van uw woonplezier. De tuin, uw dichtstbijzijnde vakantieplek.

>40 Jaar ervaring

Ervaring heeft ons geleerd dat als in Apeldoorn het tuinontwerp goed gerealiseerd moet worden ( conform tekeningen en werkomschrijving ), regie (begeleiding/directievoering) noodzakelijk is.

Unieke werkwijze

Het ontwerpen van een tuinontwerp in Apeldoorn en dit laten realiseren onder onze regie doen wij in twee stappen:

Stap 1

  • We komen bij u thuis te Apeldoorn en maken daarna het tuinontwerp voor een vaste prijs.
  • We presenteren het tuinontwerp via teams, te Nieuwleusen of tegen een kleine  meerprijs bij u thuis te Apeldoorn.

Stap 2

  • Na de uitwerking van het tuinontwerp selecteren wij bedrijven uit Apeldoorn en omgeving. Daarna vragen wij offertes op voor de realisatie van het tuinontwerp.
  • Op basis daarvan zorgen wij ervoor dat het tuinontwerp, onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd door deskundige partij(en).

Zo bent u, in Apeldoorn, verzekerd van een goed en verrassend tuinontwerp dat tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd.

Gesprek de basis tuinontwerp

Het fundament voor een verrassend tuinontwerp in Apeldoorn is een goed gesprek. Een gesprek waarbij die vragen worden gesteld welke relevant zijn voor het tuinontwerp. Denk hierbij aan welke functie uw tuin dient te gaan vervullen. Zoals recreatief of representatief. Op welke wijze en wanneer u uw tuin wilt gaan gebruiken. Hoeveel tijd u kunt en wilt besteden aan het tuinonderhoud en natuurlijk uw budget.

Beplantingsspecialisten Apeldoorn

Beplanting maakt van een tuin(ontwerp) pas een tuin, ook in Apeldoorn. Wat zijn uw voorkeurskleuren? Heeft u voorkeur voor bepaalde planten? Wat is uw favoriete seizoen? Om op deze vragen en meer antwoord te geven besteden wij de nodige aandacht aan het beplantingsplan. Ook keuren we de geleverde beplanting op kwaliteit en soortechtheid.

Afhankelijk van het beplantingsplan zijn wij ook aanwezig bij het uitzetten en planten van de beplanting.

Beplanting leeft en brengt leven in uw tuin, ook in Apeldoorn. Daarom besteden wij daar de nodige aandacht aan.

Verrassend tuinontwerp Apeldoorn

Verrassende tuinontwerpen en realiseren met méér beleving, dat is onze missie. Goede overgang tussen uw woning en uw tuin. Van tuin naar omgeving. Werkend vanuit een helder concept of thema afgestemd op de visie van de architect en/of typologie van de woning.

De losse of strakke, speelse, kleurrijke, ingetogen en soms overdadige beplanting ( bomen, bollen en knollen, vaste planten, siergrassen, klim- en leiplanten en meer...) creëren een spannend contrast waarbij niet alleen de seizoenen worden beleefd maar ook de geuren, het dierenleven, vogels, vlinders en meer, v e e e e l meer.

Waardevermeerdering

Een goed ontworpen, gerealiseerde en onderhouden tuin zal ieder jaar in waarde toenemen. Daardoor zal ook de waarde van uw onroerend goed toenemen. Als u het mij vraagt………..een tuin = een goede investering.

Vragen?

Op deze site kunt u lezen wat een goede tuinaanleg ongeveer gaat kosten en hoe deze het beste in Apeldoorn kan worden gerealiseerd. Daarnaast zult u ongetwijfeld nog vele vragen hebben die we graag beantwoorden.

Bel 06 – 53 250 362 of mail naar info@detuinregisseurs.nl en wie weet volgt daar een vervolgafspraak uit,

Graag tot horens en ziens in uw tuin te Apeldoorn.

Met vriendelijke groet,

0

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

De Tuinregisseurs voor tuinen met
meer beleving

Altijd bij u in de buurt