Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Tuinarchitect Apeldoorn

Tuinarchitect Apeldoorn helpt u als tuinbezitter. Woont u in Apeldoorn en u wilt uw bestaande tuin gaan veranderen? Of gaat u verhuizen naar of binnen Apeldoorn en u wilt graag een nieuwe tuin? Een nieuwe tuin afgestemd op uw eisen en wensen. Uw budget en natuurlijk uw beschikbare tijd die u aan uw nieuwe tuin wilt of kunt besteden.

U ziet uw zelf al genieten in uw nieuwe tuin van uw dromen……misschien eten uit eigen tuin, vogels, vlinders, geuren en kleuren. Een heerlijke plek in de zon of lekker in de schaduw, al dan niet in een hangmat. Goed uitgelicht in de avonduren, niet alleen fraai maar ook zo veilig. Een goede overgang en aansluiting van uw huis en tuin en de omgeving.

Tuinarchitect Apeldoorn stemt af op de visie van de architect of typologie van uw woning. Wij vertaken dit in uw nieuwe tuin. Duurzaam? Milieuvriendelijke materialen? Misschien cyclisch en bio-bassed bouwend?

Tuinarchitect Apeldoorn of tuinontwerper?

U weet wat u wilt. Een origineel, stijlvol en gedegen tuinontwerp. U weet dat dit de basis is voor een goed functionerende tuin. U hecht waarde aan creativiteit en originaliteit. Maar hoe en waar te beginnen voor uw nieuwe tuin? Wie te bellen? Tuinarchitect, tuinontwerper(ster) of hovenier?

De Tuinregisseurs!

Tuinarchitect Apeldoorn biedt u een uniek een helder totaalconcept aan, in 2 stappen naar uw droomtuin.

Stap 1: we komen bij u thuis en op basis van uw eisen en wensen maken wij, voor een vaste prijs, een exclusief tuinontwerp afgestemd op uw eisen wensen. Daarna presenteren we het tuinontwerp in Nieuwleusen of voor een kleine meerprijs (ca. 100,-) bij u thuis.

Stap 2: na uw goedkeuring wordt deze waar nodig aangepast en uitgewerkt, in o.a. 2-3 ramingen voor realisatie. Op basis daarvan vragen we offertes op en zorgen wij ervoor dat dit tuinontwerp, onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd. Zo bent u verzekerd van niet alleen een goed ontwerp maar ook van een goede realisatie voor de beste prijs.

Tuinarchitect en hovenier

De Tuinregisseurs combineert het beste uit de twee werelden, die van de tuinarchitect en die van hovenier. De analyserende en conceptuele benadering van de tuinarchitect voor het tuinontwerp. De praktische haalbaarheid en maakbaarheid van de hoveniers.

De Tuinregisseurs verzorgen alleen een tuinontwerp als deze onder onze regie door professionele bedrijven wordt gerealiseerd.

Beplantingsspecialist Apeldoorn

De Tuinregisseurs hebben 40 jaar ervaring in beplanting, de toepassing en het onderhouden daarvan. En laten we wel wezen, beplanting brengt leven in uw tuin en maakt van een tuin pas een tuin, ook in Apeldoorn.

Daarom besteden we de nodige aandacht aan het beplantingsplan. Ook controleren we de geleverde beplanting op kwaliteit en soortechtheid.

Het gesprek de basis

De basis voor een goed tuinontwerp in Apeldoorn is het gesprek. Alleen door het stellen van de juiste vragen komen we tot die antwoorden welke relevant zijn voor het ontwerpen van uw nieuwe tuin.

Als onze werkwijze u aanspreekt en er een wederzijdse klik is, dan maken wij graag een afspraak bij u thuis of op locatie in Apeldoorn.

Als het niet alleen mooi moet zijn maar ook moet blijven!

Graag tot horens en ziens,

Met vriendelijke groet

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen   U krijgt een tuinontwerp en….

  • onafhankelijk en deskundig advies;
  • heldere planuitwerking voor goed eindresultaat;
  • opvragen en toetsen offertes voor realisatie;
  • realisatie tegen beste prijs/prestatie;
  • onafhankelijk toezicht, begeleiding en controle;
  • een duidelijk aanspreekpunt;
  • >40 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen.

    

  Download hier: wat kost een nieuwe tuin?

  Uw tuin = onze passie

  exclusief tuinontwerp
  gerealiseerd onder regie en garantie

  Altijd bij u in de buurt