Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Tuinarchitect Lelystad

Woont u in Lelystad? Wilt u een tuin afgestemd op uw eisen en wensen? Uw budget. De beschikbare tijd die u aan uw tuin wilt besteden?

U vind uw tuin is waardevol en u ziet uw deze als verlengstuk van uw woonplezier. Ook wilt u kunnen genieten in en van uw tuin.

Wellicht eten uit eigen tuin, vogels, vlinders, geuren en kleuren.

Een heerlijke plek in de zon of lekker in de schaduw, al dan niet in een hangmat of lounge set.

Tuinarchitect in Lelystad?

U zoekt de vakman of vrouw die uw eisen en wensen kan vertalen in de tuin die bij u, uw woning en zijn omgeving past. Iemand die er voor zorgt dat, zonder gedoe, datgene wordt gerealiseerd wat in het ontwerpproces is vastgelegd.

Beste prijs/prestatie garantie

De Tuinregisseurs biedt u in Lelystad een helder totaalconcept aan.

Stap 1: op basis van uw eisen en wensen maken wij, voor een vaste prijs, een exclusief tuinontwerp afgestemd op uw eisen wensen.

Stap 2: daarna vragen wij offertes op om dit exclusieve tuinontwerp, onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie te realiseren door deskundige partij(en). Zo bent u niet alleen verzekerd van een goed ontwerp maar ook van een goede realisatie tegen de beste prijs.

De Tuinregisseurs als het niet alleen mooi moet worden maar ook moet blijven.

Tuinarchitect of hovenier?

De Tuinregisseurs combineert het beste uit twee werelden, die van de tuinarchitect en die van hovenier. De analyserende en conceptuele benadering van de tuinarchitect voor het tuinontwerp. De praktische haalbaarheid en maakbaarheid van de hoveniers.

Beplantingsspecialist

Met 40 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in beplantingen. De beplanting maakt van een tuin een tuin, ook in Lelystad. Het vergt kennis, kunde en ervaring om die beplanting te kunnen toepassen die past op de plek en de gewenste architectuur en sfeer ondersteunt.

Gesprek de basis

De basis om te komen tot een goed tuinontwerp is het gesprek. Alleen door het stellen van de juiste vragen komen we tot de juiste antwoorden. Antwoorden die relevant zijn voor het ontwerpen van uw nieuwe tuin in Lelystad. Hiervoor hebben wij een vragen/overdenkingslijst opgesteld welke wij na ons telefoongesprek aan u opsturen. Daarna maken wij een afspraak bij u thuis of op locatie in Lelystad.

Even bellen?

Wilt u even van gedachten wisselen, heeft u vragen? Bel 06 – 53 250 362, wie weet volgt daar een afspraak uit bij u thuis in Lelystad.

Met vriendelijke groet

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen   U krijgt een tuinontwerp en….

  • onafhankelijk en deskundig advies;
  • heldere planuitwerking voor goed eindresultaat;
  • opvragen en toetsen offertes voor realisatie;
  • realisatie tegen beste prijs/prestatie;
  • onafhankelijk toezicht, begeleiding en controle;
  • een duidelijk aanspreekpunt;
  • >40 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen.

   Download hier: wat kost een nieuwe tuin?

  tuinen met meer beleving
  gerealiseerd onder regie & garantie

  Altijd bij u in de buurt