Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Tuinarchitect Zwolle

Tuinaerchitect Zwolle voor die tuinbezitter die woont  in Zwolle en die de bestaande tuin wil gaan veranderen. Of gaat u verhuizen naar of binnen Zwolle en u wilt graag een nieuwe tuin? Een nieuwe tuin afgestemd op uw eisen en wensen. Natuurljk ook op uw budget. Daarnaast ook de beschikbare tijd voor het opvolgende tuinonderhoud.

U ziet uw zelf al genieten in uw nieuwe tuin van uw dromen……misschien eten uit eigen tuin, vogels, vlinders, geuren en kleuren. Een heerlijke plek in de zon of lekker in de schaduw, al dan niet in een hangmat. Goed uitgelicht in de avonduren, niet alleen fraai maar ook zo veilig. Een goede overgang en aansluiting van uw huis en tuin en de omgeving. De visie van de architect of typologie van uw woning door vertaald in uw nieuwe tuin? Duurzaam? Milieuvriendelijke materialen? Misschien cyclisch en bio-bassed bouwend?

Tuinarchitect Zwolle of hovenier?

U weet wat u wilt. Of misschien nog niet. Wat u zal helpen is een origineel en verrasend tuinontwerp. Want u hecht waarde aan creativiteit en originaliteit. Maar hoe en waar te beginnen voor uw nieuwe tuin? Wie te bellen? Tuinarchitect Zwolle, tuinontwerper(ster) of hovenier?

De Tuinregisseurs!

De Tuinregisseurs biedt u in Zwolle een uniek een helder totaalconcept aan, in 2 stappen naar uw droomtuin.
Stap 1: op basis van uw eisen en wensen maken wij, voor een vaste prijs, een exclusief tuinontwerp afgestemd op uw eisen wensen.
Stap 2: daarna zorgen wij ervoor dat dit tuinontwerp wordt uitgewerkt en onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd.

Zo bent u verzekerd van niet alleen een goed tuinontwerp (onze specialiteit) maar ook van een goede tuinaanleg voor de beste prijs.

 

Tuinarchitect en hovenier

De Tuinregisseurs,  combineert het beste uit de twee werelden, die van de tuinarchitect en die van de hovenier. De analyserende en conceptuele benadering van de tuinarchitect voor het tuinontwerp. De praktische haalbaarheid en maakbaarheid van de hovenier.

Een goed tuinontwerp is een fractie van de kosten van de tuinaanleg en verdient zichzelf altijd terug.

Beplantingsspecialist voor Zwolle

Een tuinarchitect heeft een academische opleiding. Daarin wordt weinig of geen aandacht besteed aan beplantingen voor tuinen. Hoveniers hebben tijdens hun opleiding tegenwoordig een erg beperkt assortiment geleerd. Resultaat vaak dezelfde beplanting. De

Tuinregisseurs hebben >40 jaar ervaring in beplanting, de toepassing en het onderhouden daarvan. En laten we wel wezen, beplanting maakt van een tuin pas een tuin.

Het gesprek de basis voor uw tuin

Voordat we een afspraak bij u thuis maken willen we u eerst een beetje leren kennen.  Wat voor tuinsfeer wilt u, welke funcie(s) moet u tuin gaan vervullen. Wat zijn uw prioriteiten? Als onze werkwijze u aanspreekt en we kunnen u helpen, dan maken wij een afspraak bij u thuis of op locatie in Zwolle.

Graag tot horens en ziens,

Met vriendelijke groet

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen   U krijgt een tuinontwerp en….

  • onafhankelijk en deskundig advies;
  • heldere planuitwerking voor goed eindresultaat;
  • opvragen en toetsen offertes voor realisatie;
  • realisatie voor beste prijs/kwaliteit;
  • onafhankelijk toezicht, begeleiding en controle;
  • een duidelijk aanspreekpunt;
  • >40 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen.

   Download hier: wat kost een nieuwe tuin?

  Uw tuin = onze passie.

  De Tuinregisseurs voor tuinen met
  meer beleving

  Altijd bij u in de buurt