Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Tuinontwerp Emst

Woont u in Emst of omgeving? Zoekt u een tuin- en landschapsontwerper die niet alleen een origineel tuinontwerp kan verzorgen maar er ook voor zorgt dat deze tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd? Onafhankelijk, verrassend creatief, origineel, tijdloos en met meer beleving. Dat is de specialiteit van De Tuinregisseurs. Met de beste prijs garantie.

Wie uit te nodigen? Een tuinarchitect, tuinontwerper of hovenier? De Tuinregisseurs biedt u het beste uit deze werelden. Om van uw tuin een levend verlengstuk te maken van uw woonplezier. De tuin, uw dichtstbijzijnde vakantieplek.

>40 Jaar ervaring in tuinontwerpen

Ervaring heeft ons geleerd dat als in Emst het tuinontwerp goed gerealiseerd moet worden (conform tekeningen en werkomschrijving), begeleiding/directievoering noodzakelijk is.

Unieke werkwijze Emst

Het maken van een tuinontwerp in Emst en dit laten realiseren onder onze regie doen wij in twee stappen:

Stap 1

 • We komen bij u thuis te Emst en maken daarna het tuinontwerp voor een vaste prijs.
 • We presenteren het tuinontwerp te Dalfsen of tegen een kleine meerprijs bij u thuis te Emst.

Stap 2

 • Na de uitwerking van het tuinontwerp selecteren wij bedrijven uit Emst en omgeving. Daarna vragen wij offertes op voor de realisatie van het tuinontwerp.
 • Op basis daarvan zorgen wij ervoor dat het tuinontwerp, onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd door deskundige partij(en).

Zo bent u, in Emst, verzekerd van een goed en verrassend tuinontwerp dat tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd.

Gesprek de basis tuinontwerp

Het fundament voor een verrassend tuinontwerp in Emst is een goed gesprek. Een gesprek waarbij die vragen worden gesteld welke relevant zijn voor het tuinontwerp. Denk hierbij aan welke functie uw tuin dient te gaan vervullen. Zoals recreatief of representatief. Op welke wijze en wanneer u uw tuin wilt gaan gebruiken. Hoeveel tijd u kunt en wilt besteden aan het tuinonderhoud en natuurlijk uw budget.

Beplantingsspecialist Emst

Beplanting maakt van een tuin(ontwerp) pas een tuin, ook in Emst. Wat zijn uw voorkeurskleuren? Heeft u favoriete planten? Welk seizoen past het beste bij u? Om op deze vragen goed antwoord te geven besteden we de nodige aandacht aan het beplantingsplan. Ook keuren we, bij regie, de geleverde beplanting op geleverde kwaliteit en soortechtheid.

Afhankelijk van het beplantingsplan zijn wij ook, bij regie, aanwezig bij het uitzetten en planten van de beplanting.

Beplanting maakt van een tuin pas een tuin, ook in Emst. Daarom besteden wij daar de nodige aandacht aan.

Verrassende tuinontwerpen

Verrassende tuinontwerpen en realiseren met méér beleving, dat is onze missie. Goede overgang tussen uw woning en uw tuin. Van tuin naar omgeving. Werkend vanuit een helder concept of thema afgestemd op de visie van de architect en/of typologie van de woning.

De losse of strakke, speelse, kleurrijke en soms overdadige beplanting ( bomen, bollen en knollen, vaste planten, siergrassen, klim- en leiplanten en meer...) creëren een spannend contrast waarbij niet alleen de seizoenen worden beleefd maar ook de geuren, het dierenleven, vogels, vlinders en meer, v e e e e l meer.

Waardevermeerdering tuinontwerp

Een goed ontworpen, gerealiseerde en onderhouden tuin zal elk jaar in waarde toenemen. Daardoor zal ook de waarde van uw onroerend goed toenemen. Als u het mij vraagt………..een tuin = een goede investering.

Vragen?

Op deze site kunt u lezen wat een goede tuinaanleg ongeveer gaat kosten en hoe deze het beste in Emst kan worden gerealiseerd. Daarnaast zult u ongetwijfeld nog vele vragen hebben die we graag beantwoorden.

Bel 06 – 53 250 362 of mail naar a.bijl@detuinregisseurs.nl en wie weet volgt daar een vervolgafspraak uit,

Graag tot horens en ziens in uw tuin te Emst.

Met vriendelijke groet

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen   U krijgt een tuinontwerp en….

  • onafhankelijk en deskundig advies;
  • heldere planuitwerking voor goed eindresultaat;
  • opvragen en toetsen offertes voor realisatie;
  • realisatie tegen beste prijs/prestatie;
  • onafhankelijk toezicht, begeleiding en controle;
  • een duidelijk aanspreekpunt;
  • >40 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen.Download hier: wat kost een nieuwe tuin?

  Uw tuin = onze passie

  De Tuinregisseurs voor tuinen met
  meer beleving

  Altijd bij u in de buurt