Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Tuinarchitect Kampen

Bent u tuinbezitter en woont u in Kampen en u wilt uw bestaande tuin gaan veranderen? Of gaat u verhuizen naar of binnen Kampen en u wilt graag een nieuwe tuin? U zoekt nu een tuinarchitect of tuinontwerper die uw eisen en wensen kan vertalen in een verrassend tuinontwerp. Rekening houdend met uw budget en natuurlijk de beschikbare tijd die u aan uw nieuwe tuin wilt of kunt besteden.

U ziet uw zelf al genieten in uw nieuwe tuin van uw dromen……misschien eten uit eigen tuin, vogels, vlinders, geuren en kleuren. Een heerlijke plek in de zon of lekker in de schaduw, al dan niet in een hangmat. Goed uitgelicht in de avonduren, niet alleen fraai maar ook zo veilig. Een goede overgang en aansluiting van uw huis en tuin en de omgeving. De visie van de architect of typologie van uw woning door vertaald in uw nieuwe tuin? Duurzaam? Milieuvriendelijke materialen? Misschien cyclisch en bio-bassed bouwend?

Tuinarchitect of tuinontwerper?

U weet wat u wilt. Een origineel en gedegen tuinontwerp. U weet dat dit de basis is voor een goed functionerende tuin. U hecht waarde aan creativiteit en originaliteit. Maar hoe en waar te beginnen voor uw nieuwe tuin? Wie te bellen? Tuinarchitect, tuinontwerper(ster) of hovenier?

De Tuinregisseurs!

De Tuinregisseurs biedt u in Kampen een uniek een helder totaalconcept aan, in 2 stappen naar uw droomtuin.
Stap 1: we komen bij u thuis en op basis van uw eisen en wensen maken wij, voor een vaste prijs, een exclusief tuinontwerp afgestemd op uw eisen wensen. Daarna presenteren wij het tuinontwerp bij ons in Nieuwleusen of tegen een kleine meerprijs (ca. 70,-) bij u thuis te Kampen.

Stap 2: na goedkeuring van het tuinontwerp wordt deze waar nodig aangepast en uitgewerkt, o.a. in 2-3 ramingen voor realisatie. Op basis hiervan gaan wij offertes opvragen (bij onze vaste partners en.of bij bedrijven uit Kampen en/of omgeving). Daarna zorgen wij ervoor dat dit tuinontwerp, onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd.

Zo bent u verzekerd van niet alleen een goed ontwerp maar ook van een goede realisatie tegen de beste prijs en verdienen wij ons meer dan terug voor u.

Tuinarchitect en hovenier

De Tuinregisseurs combineert het beste uit de twee werelden, die van de tuinarchitect en die van hovenier. De analyserende en conceptuele benadering van de tuinarchitect voor het tuinontwerp. De praktische haalbaarheid en maakbaarheid van de hoveniers.

De Tuinregisseurs ontwerpt alleen tuinen als deze onder regie van De Tuinregisseurs worden gerealiseerd door professionele bedrijven.

Beplantingsspecialist voor Kampen

De Tuinregisseurs hebben >40 jaar ervaring in beplanting, de toepassing en het onderhouden daarvan. En laten we wel wezen, beplanting brengt leven in uw tuin en maakt van een tuin pas een tuin.

Daarom besteden we de nodige aandacht aan het beplantingsplan.

Ook controleren we de geleverde beplanting op de geleverde kwaliteit en de soortechtheid.

Want een plant moet gaan groeien en als na een aantal maanden of jaren blijkt dat het niet de juiste plant is dan moeten we weet overnieuw beginnen en zijn we weer maanden of jaren verder voordat het beoogde resultaat daar is.

Het gesprek de basis

De basis voor een exclusief tuinontwerp in Kampen is het gesprek.

Alleen door het stellen van de juiste vragen komen we tot die antwoorden welke relevant zijn voor het ontwerpen van uw nieuwe tuin. Wilt u ook een tuin met meer leven en beleving die goed wordt aangelegd? Dan maken wij graag een afspraak bij u thuis of op locatie in Kampen.

Graag tot horens en ziens,

Met vriendelijke groet

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen   U krijgt een tuinontwerp en….

  • onafhankelijk en deskundig advies;
  • heldere planuitwerking voor goed eindresultaat;
  • opvragen en toetsen offertes voor realisatie;
  • realisatie tegen beste prijs/prestatie;
  • onafhankelijk toezicht, begeleiding en controle;
  • een duidelijk aanspreekpunt;
  • >40 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen.

   Download hier: wat kost een nieuwe tuin?

  De Tuinregisseurs voor tuinen met
  meer beleving

  Altijd bij u in de buurt