Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Tuinarchitect Rotterdam

U woont in Rotterdam en u wilt uw huidige tuin afstemmen op uw eisen en wensen. Misschien gaat u verhuizen naar of binnen Rotterdam en zoekt u een tuinarchitect of tuinontwerper in Rotterdam?

Een tuinarchitect of tuinontwerper die in Rotterdam een goed tuinontwerp voor u maakt. Een tuinontwerp afgestemd op uw eisen en wensen. Binnen uw budget en beschikbare tijd voor het tuinonderhoud. 

Tuin- en woonplezier

De tuin is voor u een waardevol bezit. U ziet uw tuin als verlengstuk van uw woonplezier in Rotterdam. Ook wilt u kunnen genieten in en van uw tuin. Wellicht eten uit eigen tuin, vogels, vlinders, geuren en kleuren. Een heerlijke plek in de zon of lekker in de schaduw, al dan niet in een hangmat of lounge set. Daarnaast is de visie van de architect of de typologie van uw woning terug te vinden in het tuinontwerp.

Beste prijs/prestatie

De Tuinregisseurs werkt ook in Rotterdam in 2 stappen naar uw nieuwe tuin.

Stap 1: we komen bij u thuis in Rotterdam en op basis van uw eisen en wensen maken wij, voor een vaste prijs, een exclusief tuinontwerp afgestemd op uw eisen wensen. Daarna presenteren wij dit tuinontwerp te Boskoop of Willemstad of komen voor een kleine meerprijs (ca. 75,-) bij u thuis.

Stap 2: na uw goedkeuring wordt het tuinontwerp daar waar nodig aangepast en uitgewerkt o.a. in een 3-tal ramingen voor realisatie. Daarna vragen wij offertes op (bij onze vaste partners en/of bedrijven uit Rotterdam of omgeving). Op basis hiervan zorgen wij ervoor dat dit exclusieve tuinontwerp, onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd door deskundige partij(en).

Zo bent u in Rotterdam niet alleen verzekerd van een goed tuinontwerp, maar ook van een goede realisatie tegen de beste prijs.

Tuinarchitect of hovenier?

Als tuin- en landschapsontwerper combineren we het beste uit twee werelden, die van de tuinarchitect en die van hovenier. De analyserende en conceptuele benadering van de tuinarchitect voor het tuinontwerp. De praktische haalbaarheid en maakbaarheid van de hoveniers.

De Tuinregisseurs maken alleen een tuinontwerp als deze onder onze regie door professionele bedrijven wordt gerealiseerd.

Beplantingsspecialist Rotterdam

Als tuinontwerper hebben we ruim 40 jaar ervaring met beplantingen. De beplanting maakt van een tuin pas een tuin, ook in Rotterdam. Het vergt kennis en ervaring om die beplanting te kunnen toepassen die past op de plek en de gewenste architectuur en sfeer ondersteunt.

Daarom besteden wij de nodige aandacht aan het beplantingsplan. Daarnaast controleren we de beplanting op geleverde kwaliteit en soortechtheid.

Gesprek de basis

De basis voor een goed tuinontwerp is het gesprek. Alleen door het stellen van de juiste vragen komen we tot de juiste antwoorden. Antwoorden die relevant zijn voor het ontwerpen van uw nieuwe tuin in Rotterdam. Wij gaan graag een goed gesprek met u aan.

Even bellen?

Wilt u eens van gedachten wisselen over uw nieuwe tuin, heeft u vragen? Bel 06 – 53 250 362, wie weet volgt daar een afspraak uit bij u thuis in Rotterdam.

Met vriendelijke groet

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen   U krijgt een tuinontwerp en….

  • onafhankelijk en deskundig advies;
  • heldere planuitwerking voor goed eindresultaat;
  • opvragen en toetsen offertes voor realisatie;
  • realisatie tegen beste prijs/prestatie;
  • onafhankelijk toezicht, begeleiding en controle;
  • een duidelijk aanspreekpunt;
  • >40 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen.

   Download hier: wat kost een nieuwe tuin?

  Uw tuin = onze passie

  voor tuinen met
  meer beleving

  Altijd bij u in de buurt