Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Tuinarchitect Zuidwolde

Zoekt u een tuinarchitect in Zuidwolde? U woont in Zuidwolde of u gaat wellicht verhuizen naar Zuidwolde. En u wilt uw een tuin afgestemd hebben op uw eisen en wensen, uw budget en uw beschikbare tijd die u aan uw tuin wilt besteden.

Uw tuin is waardevol voor u en u ziet deze niet alleen als verlengstuk van uw woonplezier. De toegevoegde waarde voor uw woning is ook belangrijk. Daarom een goed tuinontwerp waarbij de visie van de architect en/of de typologie van de woning zijn weerslag heeft in het tuinontwerp.

Daarnaast wilt u kunnen genieten in en van uw tuin in Zuidwolde. Wellicht eten uit eigen tuin, vogels, vlinders, geuren en kleuren. Een heerlijke plek in de zon of lekker in de schaduw, al dan niet in een hangmat of lounge set.

Tuinarchitect of tuinontwerper?

Wat zijn de verschillen? U zoekt de vakman of -vrouw die uw eisen en wensen kan vertalen in een tuin die bij u, uw woning en zijn omgeving past. Iemand die er ook voor zorgt dat wordt gerealiseerd wat in het tuinontwerp is vastgelegd door een onafhankelijke begeleiding.

Beste prijs/prestatie

De Tuinregisseurs werkt ook in Zuidwolde en biedt u een helder totaalconcept aan, in 2 stappen naar uw nieuwe tuin in Zuidwolde.

Stap 1: we komen bij u thuis en op basis van uw eisen en wensen maken wij, voor een vaste prijs, een exclusief tuinontwerp afgestemd op uw eisen wensen.

Stap 2: daarna presenteren we het tuinontwerp te Nieuwleusen of voor een kleine meerprijs (ca. 40,-) bij u thuis. Wij vragen offertes op en zorgen ervoor dat dit exclusieve tuinontwerp, onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd door deskundige partij(en).

Zo bent u niet alleen verzekerd van een goed tuinontwerp maar ook van een goede realisatie tegen de beste prijs.

Tuinarchitect en hovenier

De Tuinregisseurs combineert het beste uit twee werelden, die van de tuinarchitect en die van hovenier.

De analyserende en conceptuele benadering van de tuinarchitect voor het tuinontwerp. De praktische haalbaarheid en maakbaarheid van de hoveniers.

Beplantingsspecialist Zuidwolde

Met 40 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in beplantingen. De beplanting maakt van een tuin een tuin, ook in Zuidwolde. Het vergt kennis en ervaring om die beplanting te kunnen toepassen die past op de plek en de gewenste architectuur en sfeer ondersteunt.

Gesprek de basis

De basis om te komen tot een goed tuinontwerp is het gesprek. Alleen door het stellen van de juiste vragen komen we tot de juiste antwoorden. Antwoorden die relevant zijn voor het ontwerpen van uw nieuwe tuin in Zuidwolde. Vragen zoals welke functie uw tuin dient te gaan vervullen. Wanneer en op welke wijze wilt u gebruik gaan maken van uw tuin en nog veel meer…….

Hiervoor maken wij graag een afspraak bij u thuis.

Even bellen?

Wilt u eens van gedachten wisselen over uw tuin? Bel 06 – 53 250 362, wie weet volgt daar een afspraak uit bij u thuis in Zuidwolde.

Met vriendelijke groet

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen   U krijgt een tuinontwerp en….

  • onafhankelijk en deskundig advies;
  • heldere planuitwerking voor goed eindresultaat;
  • opvragen en toetsen offertes voor realisatie;
  • realisatie tegen beste prijs/prestatie;
  • onafhankelijk toezicht, begeleiding en controle;
  • een duidelijk aanspreekpunt;
  • >40 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen.

   Download hier: wat kost een nieuwe tuin?

  tuinen met meer beleving
  gerealiseerd onder regie & garantie

  Altijd bij u in de buurt