Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Tuinarchitect Dalfsen

U woont in Dalfsen en zoch op tuinarchitect Dalfsen want u wilt uw tuin afgestemd hebben op uw eisen en wensen. Ook afgestemd op uw budget en de beschikbare tijd die u aan uw tuin wilt besteden in Dalfsen.

Ook hecht u waarde aan uw tuin als verlengstuk van uw woonplezier.

U wilt kunnen genieten in en van uw tuin in Dalfsen. Misschien wilt u kunnen eten uit eigen tuin, vogels, vlinders, geuren en kleuren. Of juist een tuin met minimaal tuinonderhoud.

Een heerlijke plek in de zon of lekker in de schaduw, al dan niet in een hangmat of lounge set.

Tuinarchitect Dalfsen of hovenier?

U weet nog niet wie of wat u zoekt, een tuinarchitect, tuinontwerper of een hovenier. In ieder geval iemand die uw eisen en wensen kan vertalen in een goed en origineel tuinontwerp voor uw tuin dat bij u, uw woning de omgeving past.

De Tuinregisseurs ook in Dalfsen

De Tuinregisseurs combineert het beste uit twee werelden, die van de tuinarchitect en die van de hovenier. De analyserende en conceptuele benadering van de tuinarchitect voor het tuinontwerp. De praktische haalbaarheid en maakbaarheid van de hovenier.

Beste prijs/prestatie garantie

U wilt natuurlijk niet teveel betalen en garantie krijgen op de investering die u gaat doen.

Misschien ziet u op tegen al het gedoe.

Een tuinontwerp laten maken..... Keuzes maken voor materialen….. Opvragen offertes voor de tuinaanleg bij hoveniersbedrijven….. Het tuinonderhoud zelf doen of laten doen, wat gaat dat kosten…….. en nog veel meer.

En wat kost dat ongeveer een nieuwe tuin?

Uw nieuwe tuin in 2 stappen

De Tuinregisseurs werkt ook in Dalfsen en biedt u een helder totaalconcept aan, in 2 stappen naar uw nieuwe tuin onder beste prijs garantie.

Stap 1: op basis van uw eisen en wensen maken wij, voor een vaste prijs, een exclusief tuinontwerp afgestemd op uw eisen wensen voor uw tuin in Dalfsen.

Stap 2: op basis van het tuinontwerp en werkomschrijvingen worden 2-3 ramingen opgesteld en offertes opgevraagd. Daarna wordt uw nieuwe tuin in Dalfsen onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie gerealiseerd. Zo bent u niet alleen verzekerd van een goed tuinontwerp maar ook van een goede realisatie tegen de beste prijs.

Beplantingsspecialist Dalfsen

40 jaar ervaring met beplantingen. Beplanting maakt van een tuin een tuin, ook in Dalfsen. Het vergt kennis en ervaring om de juiste beplanting te kunnen toepassen die past op de plek, de gewenste architectuur en sfeer ondersteunt.

Gesprek de basis

De basis om te komen tot een goed tuinontwerp is het gesprek. Alleen door het stellen van de juiste vragen komen we tot de juiste antwoorden. Hiervoor hebben wij een overdenkingslijst opgesteld welke wij na ons telefoongesprek aan u kunnen opsturen.

Even bellen?

Wilt u eens van gedachten wisselen, heeft u vragen? Bel 06 – 53 250 362. Graag tot horens en wie weet in uw tuin in Dalfsen.

Met vriendelijke groet

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen   U krijgt een tuinontwerp en….

  • onafhankelijk en deskundig advies;
  • heldere planuitwerking voor goed eindresultaat;
  • opvragen en toetsen offertes voor realisatie;
  • realisatie tegen beste prijs/prestatie;
  • onafhankelijk toezicht, begeleiding en controle;
  • een duidelijk aanspreekpunt;
  • >40 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen.

   Download hier: wat kost een nieuwe tuin?

  tuinen met meer beleving
  gerealiseerd onder regie & garantie

  Altijd bij u in de buurt