Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Tuinarchitect Huizen

Zoekt u een goede tuinarchitect of tuinontwerper in Huizen voor een goed tuinontwerp? Of wilt u uw bestaande tuin veranderen? Gaat u misschien verhuizen binnen of naar Huizen en krijgt u een nieuwe tuin? Dan u wilt u natuurlijk ook dat uw nieuwe tuin afgestemd wordt op uw woonwensen. Daarnaast ook op uw budget en uw beschikbare tijd voor het tuinonderhoud.

U wilt een goed tuinontwerp omdat u uw tuin ziet u als waardevol verlengstuk van de woning en uw woonplezier.

Een heerlijke plek in de zon of leiver in de schaduw? Een hangmat of lounge set? Genieten van de kleuren, geuren vogels en vlinders in uw tuin. Misschien eten uit eigen tuin?

Tuinarchitect Huizen

U zoekt een tuinarchitect of tuinontwerper in Huizen die uw tuineisen en -wensen kan vertalen in een passend tuinontwerp. Een tuinontwerp waarbinnen de visie van de architect en/of de typologie van uw woning is terug te vinden. Een tuin welke bij u, uw woning en zijn omgeving past. Achtereenvolgens moet het tuinontwerp volgens het bestek goed worden uitgevoerd. Want een tuinontwerp is een ding maar het gaat uiteindelijk om de realisatie.

Beste prijs/prestatie

De Tuinregisseurs werkt ook in Huizen en biedt u een helder totaalconcept aan, in 2 stappen naar uw nieuwe tuin in Baarn.

Stap 1: we komen bij u thuis en op basis van uw eisen en wensen maken wij, voor een vaste prijs, een exclusief tuinontwerp afgestemd op uw eisen wensen.

Stap 2: daarna presenteren we het tuinontwerp op onze locatie in Hilversum (of voor een kleine meerprijs bij u thuis). Na afronding van het ontwerpproces vragen wij offertes op. Zo zorgen wij ervoor dat dit exclusieve tuinontwerp, onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd.

Zo bent u niet alleen verzekerd van een goed tuinontwerp maar ook van een goede realisatie tegen de beste prijs.

Tuinarchitect of hovenier?

De Tuinregisseurs combineert het beste uit twee werelden, die van de tuinarchitect Huizen en die van hovenier.

De analyserende en conceptuele benadering van de tuinarchitect voor het tuinontwerp. De praktische haalbaarheid en maakbaarheid van de hoveniers.

Beplantingsspecialist Huizen

We hebben >40 jaar ervaring met beplantingen. Beplanting maakt van uw tuin pas een tuin, ook in Huizen. Het vergt kennis en ervaring om die beplanting te kunnen toepassen die past op de plek en de gewenste architectuur en sfeer ondersteunt.

Gesprek de basis

De basis voor een goed tuinontwerp is het gesprek. We gaan graag eerst een gesprek met u aan. Door het stellen van de juiste vragen komen we tot die antwoorden die relevant zijn voor het ontwerpen van uw nieuwe tuin in Huizen.

Daarna maken wij graag een afspraak bij u thuis.

Even bellen?

Een nieuwe tuin laten ontwerpen en realiseren is een heel gedoe. Van tuinontwerp tot kiezen uit verschillende materialen, tuinverlichting, styling en nog veel meer……

We kunnen ons voorstellen dat u eens van gedachten wilt wisselen over hoe te komen tot uw toekomstige tuin? Bel 06 – 53 250 362, wie weet volgt daar een afspraak uit bij u thuis in Huizen.

Met vriendelijke groet

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen   U krijgt een tuinontwerp en….

  • onafhankelijk en deskundig advies;
  • heldere planuitwerking voor goed eindresultaat;
  • opvragen en toetsen offertes voor realisatie;
  • realisatie tegen beste prijs/prestatie;
  • onafhankelijk toezicht, begeleiding en controle;
  • een duidelijk aanspreekpunt;
  • >40 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen.

   Download hier: wat kost een nieuwe tuin?

  Uw tuin = onze passie

  De Tuinregisseurs voor tuinen met meer beleving

  Altijd bij u in de buurt