Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Tuinarchitect Ommen

U woont in Ommen en u zoekt een tuinarchitect Ommen of tuinontwerper in Ommen. U wilt een verrassend tuinontwerp afgestemd op uw eisen en wensen? Daarnaast ook afgestemd op uw budget en uw beschikbare tijd die u aan uw tuin wilt besteden in Ommen?

Ook hecht u waarde aan uw tuin als verlengstuk van uw woonplezier.

U wilt kunnen genieten in en van uw tuin in Ommen. Misschien wilt u kunnen eten uit eigen tuin, genieten van vogels, vlinders, geuren en kleuren.

Een heerlijke plek in de zon of lekker in de schaduw, al dan niet in een hangmat of lounge set.

Tuinarchitect Ommen of een hovenier?

U weet nog niet wie of wat u zoekt, een tuinarchitect, een tuinontwerper of een hovenier. In ieder geval iemand die uw eisen en wensen kan vertalen in een goed en origineel tuinontwerp voor uw tuin dat bij u, uw woning en zijn omgeving past.

Is dat iets voor nu iets een tuinarchitect of een hovenier?
Wat zijn de verschillen?

De Tuinregisseurs ook in Ommen

De Tuinregisseurs combineert het beste uit twee werelden, die van de tuinarchitect en die van de hovenier. De analyserende en conceptuele benadering van de tuinarchitect voor het tuinontwerp. De praktische haalbaarheid en maakbaarheid van de hovenier.

Beste prijs/prestatie garantie

U wilt natuurlijk niet teveel betalen en garantie krijgen op de investering die u gaat doen.

Misschien ziet u op tegen al het gedoe.

Een tuinontwerp laten maken door een tuinarchitect…. Keuzes maken voor materialen….. Opvragen offertes voor de tuinaanleg bij hoveniersbedrijven….. Het tuinonderhoud zelf doen of laten doen, wat gaat dat kosten…….. en nog veel meer.

En wat kost dat ongeveer een nieuwe tuin?

Uw nieuwe tuin in 2 stappen

De Tuinregisseurs werkt ook in Ommen en biedt u een helder totaalconcept aan, in 2 stappen naar uw nieuwe tuin onder beste prijs garantie.

Stap 1: op basis van uw eisen en wensen maken wij, voor een vaste prijs, een exclusief tuinontwerp afgestemd op uw eisen wensen voor uw tuin in Ommen.

Stap 2: op basis van het tuinontwerp en werkomschrijvingen worden 2-3 ramingen opgesteld en offertes opgevraagd. Daarna wordt uw nieuwe tuin in Ommen onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie gerealiseerd. Zo bent u niet alleen verzekerd van een goed tuinontwerp maar ook van een goede realisatie tegen de beste prijs.

Beplantingsspecialist

40 jaar ervaring met beplantingen. Beplanting maakt van een tuin een tuin, ook in Ommen. Het vergt kennis en ervaring om de juiste beplanting te kunnen toepassen die past op de plek, de gewenste architectuur en sfeer ondersteunt.

Gesprek de basis

De basis om te komen tot een goed tuinontwerp is het gesprek. Alleen door het stellen van de juiste vragen komen we tot de juiste antwoorden. Antwoorden die relevant zijn voor het tuinontwerp voor uw nieuwe tuin te Dalfsen. Hiervoor hebben wij een overdenkingslijst opgesteld welke wij na ons telefoongesprek aan u kunnen opsturen.

Even bellen?

Wilt u even van gedachten wisselen, heeft u vragen? Bel 06 – 53 250 362, wie weet volgt daar een goed gesprek uit in Ommen.

Met vriendelijke groet

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen   U krijgt een tuinontwerp en….

  • onafhankelijk en deskundig advies;
  • heldere planuitwerking voor goed eindresultaat;
  • opvragen en toetsen offertes voor realisatie;
  • realisatie tegen beste prijs/prestatie;
  • onafhankelijk toezicht, begeleiding en controle;
  • een duidelijk aanspreekpunt;
  • >40 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen.

   Download hier: wat kost een nieuwe tuin?

  Tuinarchitect Ommen of tuinontwerper Ommen? De Tuinregisseurs natuurlijk.

  tuinen met meer beleving
  gerealiseerd onder regie & garantie

  Altijd bij u in de buurt