Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Tuinarchitect Nijmegen

U woont in Nijmegen en u wilt uw huidige tuin afstemmen op uw eisen en wensen. Misschien gaat u verhuizen naar of binnen Nijmegen en zoekt u een tuinarchitect in Nijmegen?

Een tuinarchitect of tuinontwerper die in Nijmegen een goed tuinontwerp voor u maakt. Een tuinontwerp afgestemd op uw eisen en wensen. Binnen uw budget en beschikbare tijd voor het tuinonderhoud.

Tuin- en woonplezier

De tuin is voor u een waardevol bezit. U ziet uw tuin als verlengstuk van uw woonplezier in Nijmegen. Ook wilt u kunnen genieten in en van uw tuin. Wellicht eten uit eigen tuin, vogels, vlinders, geuren en kleuren. Een heerlijke plek in de zon of lekker in de schaduw, al dan niet in een hangmat of lounge set. Daarnaast is de visie van de architect of de typologie van uw woning terug te vinden in het tuinontwerp.

Tuin hele investering

Een nieuwe tuin is veelal een hele investering. Een tuin dient in 1x goed te zijn. Fouten herstellen is kostbaar qua tijd en geld. Wat een nieuwe tuin ongeveer kost kunt hier lezen. Om er voor te zorgen dat het tuinontwerp ook goed wordt gerealiseerd hebben wij een uniek concept voor u ontwikkeld. Een goed ontworpen en gerealiseerde tuin zal er altijd voor zorgen dat de waarde van uw woning zal toenemen.

Beste prijs/prestatie

De Tuinregisseurs werkt ook in Nijmegen in 2 stappen naar uw nieuwe tuin.

Stap 1: op basis van uw eisen en wensen maken wij, voor een vaste prijs, een exclusief tuinontwerp afgestemd op uw eisen wensen.

Stap 2: daarna vragen wij offertes op en zorgen wij ervoor dat dit exclusieve tuinontwerp, onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd door deskundige partij(en).

Zo bent u in Nijmegen niet alleen verzekerd van een goed tuinontwerp maar ook van een goede realisatie tegen de beste prijs.

De Tuinregisseurs als het niet alleen mooi moet worden maar ook moet blijven!

Tuinarchitect of hovenier?

De Tuinregisseurs combineert het beste uit twee werelden, die van de tuinarchitect en die van hovenier. De analyserende en conceptuele benadering van de tuinarchitect voor het tuinontwerp. De praktische haalbaarheid en maakbaarheid van de hoveniers.

Beplantingsspecialist Nijmegen

We hebben ruim 40 jaar ervaring met beplantingen. De beplanting maakt van een tuin pas een tuin, ook in Nijmegen. Het vergt kennis en ervaring om die beplanting te kunnen toepassen die past op de plek en de gewenste architectuur en sfeer ondersteunt.

Gesprek de basis

De basis voor een goed tuinontwerp is het gesprek. Alleen door het stellen van de juiste vragen komen we tot de juiste antwoorden. Antwoorden die relevant zijn voor het ontwerpen van uw nieuwe tuin in Nijmegen. Wij gaan graag een goed gesprek met u aan.

Even bellen?

Wilt u eens van gedachten wisselen, heeft u vragen? Bel 06 – 53 250 362, wie weet volgt daar een afspraak uit bij u thuis in Nijmegen.

Met vriendelijke groet

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen   U krijgt een tuinontwerp en….

  • onafhankelijk en deskundig advies;
  • heldere planuitwerking voor goed eindresultaat;
  • opvragen en toetsen offertes voor realisatie;
  • realisatie tegen beste prijs/prestatie;
  • onafhankelijk toezicht, begeleiding en controle;
  • een duidelijk aanspreekpunt;
  • >40 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen.

   Download hier: wat kost een nieuwe tuin?

  tuinen met meer beleving
  gerealiseerd onder regie & garantie

  Altijd bij u in de buurt