Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Tuinarchitect IJsselmuiden

Woont u in IJsselmuiden en u wilt uw bestaande tuin gaan veranderen? Of gaat u verhuizen naar of binnen IJsselmuiden en u wilt graag een nieuwe tuin? Een nieuwe tuin afgestemd op uw eisen en wensen. Uw budget en uw beschikbare tijd die u aan uw tuin wilt besteden.

U ziet uw zelf al genieten in uw nieuwe tuin van uw dromen……misschien eten uit eigen tuin, vogels, vlinders, geuren en kleuren.

Een heerlijke plek in de zon of lekker in de schaduw, al dan niet in een hangmat. Goed uitgelicht in de avonduren, niet alleen fraai maar ook zo veilig. Een goede overgang en aansluiting tussen binnen, buiten en omgeving. De visie van de architect van uw woning door vertaald in uw nieuwe tuin?

Tuinarchitect of hovenier?

Maar hoe en waar te beginnen voor uw nieuwe tuin? U kunt verschillende hoveniersbedrijven uitnodigen die voor een minimaal bedrag of ‘gratis’ een tuinontwerp maken. Misschien denkt u er over na om een tuinarchitect in te schakelen, maar ja wat kost dat en hoe werkt dat?

De Tuinregisseurs!

De Tuinregisseurs biedt een uniek een helder totaalconcept aan, in 2 stappen naar uw nieuwe tuin in IJsselmuiden.

Stap 1: op basis van uw eisen en wensen maken wij, voor een vaste prijs, een exclusief tuinontwerp afgestemd op uw eisen wensen.

Stap 2: daarna zorgen wij ervoor dat dit tuinontwerp, onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd. Zo bent u niet alleen verzekerd van een goed ontwerp maar ook van een goede realisatie tegen de beste prijs.

Tuinarchitect en hovenier

De Tuinregisseurs combineert het beste uit de twee werelden van de tuinarchitect en de hovenier. Het analyserende en conceptuele benadering van de tuinarchitect voor het tuinontwerp. De praktische haalbaarheid en maakbaarheid van de hoveniers.

Beplantingsspecialisten voor IJsselmuiden

Tuinarchitecten hebben veelal een academische opleiding en daarin wordt weinig of geen aandacht besteed aan beplantingen. Hoveniers hebben tijdens hun opleiding tegenwoordig een erg beperkt assortiment geleerd wat er voor zorgt dat vaak een beperkt assortiment wordt toegepast. De Tuinregisseurs hebben 40 jaar ervaring in beplanting, de toepassing en het onderhouden daarvan.

Gesprek de basis

De basis om te komen tot een goed tuinontwerp is het gesprek. Door het stellen van de juiste vragen komen we tot die antwoorden welke relevant zijn voor het ontwerpen van uw nieuwe tuin in IJsselmuiden. Hiervoor hebben wij een vragenlijst opgesteld welke wij na ons telefoongesprek aan u opsturen. Daarna kunnen we een afspraak maken bij u thuis in IJsselmuiden.

Graag tot horens en ziens,

Met vriendelijke groet

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen   U krijgt een tuinontwerp en….

  • onafhankelijk en deskundig advies;
  • heldere planuitwerking voor goed eindresultaat;
  • opvragen en toetsen offertes voor realisatie;
  • realisatie tegen beste prijs/prestatie;
  • onafhankelijk toezicht, begeleiding en controle;
  • een duidelijk aanspreekpunt;
  • >40 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen.

   Download hier: wat kost een nieuwe tuin?

  tuinen met meer beleving
  gerealiseerd onder regie & garantie

  Altijd bij u in de buurt