Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Tuinarchitect Eemnes

Zoekt u een tuinarchitect Eemnes? En u bent tuinbezitter en woont in Eemnes of omgeving en u wilt uw bestaande tuin gaan veranderen? Of gaat u verhuizen naar of binnen Eemnes en u wilt graag een nieuwe tuin? Een nieuwe tuin afgestemd op uw eisen en wensen. Op uw budget en natuurlijk de beschikbare tijd die u aan uw nieuwe tuin wilt of kunt besteden.

U ziet uw zelf al genieten in uw nieuwe tuin van uw dromen……misschien eten uit eigen tuin, vogels, vlinders, geuren en kleuren. Een heerlijke plek in de zon of lekker in de schaduw, al dan niet in een hangmat. Goed uitgelicht in de avonduren, niet alleen fraai maar ook zo veilig.

Een goede overgang en aansluiting van uw huis en tuin en de omgeving. De visie van de architect of typologie van uw woning door vertaald in uw nieuwe tuin? Duurzaam en milieuvriendelijk?

Tuinarchitect Eemnes?

U weet wat u wilt. Een verrassend tuinontwerp en een goed functionerende tuin. U hecht waarde aan creativiteit en originaliteit. Maar hoe en waar te beginnen voor uw nieuwe tuin? Wie te bellen? Tuinarchitect, tuinontwerper(ster) of hovenier? Moet men wel of niet uit Eemnes komen?

De Tuinregisseurs!

De Tuinregisseurs werkt ook in Eemnes en biedt u een helder totaalconcept aan met een beste prijs/prestatie garantie.

Stap 1: op basis van uw eisen en wensen maken wij, voor een vaste prijs, een exclusief tuinontwerp afgestemd op uw eisen wensen.

Stap 2: daarna vragen wij offertes op om dit exclusieve tuinontwerp, onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie te realiseren door deskundige partij(en). Zo bent u niet alleen verzekerd van een goed ontwerp maar ook van een goede realisatie tegen de beste prijs.

Tuinarchitect en hovenier?

De Tuinregisseurs combineert het beste uit twee werelden, die van de tuinarchitect Eemnes en die van hovenier. De analyserende en conceptuele benadering van de tuinarchitect voor het tuinontwerp. De praktische haalbaarheid en maakbaarheid van de hoveniers.

Beplantingsspecialist Eemnes

Met 40 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in beplantingen. De beplanting maakt van een tuin een tuin, ook in Eemnes. Het vergt kennis en ervaring om die beplanting te kunnen toepassen die past op de plek en de gewenste architectuur en sfeer ondersteunt.

Gesprek de basis

De basis om te komen tot een goed tuinontwerp is het gesprek. Alleen door het stellen van de juiste vragen komen we tot de juiste antwoorden. Antwoorden die relevant zijn voor het ontwerpen van uw nieuwe tuin in Eemnes. Hiervoor hebben wij een vragen-/overdenkingslijst opgesteld welke wij na ons telefoongesprek aan u opsturen. Daarna maken kunnen we een afspraak maken in Eemnes.

Even bellen?

Wilt u even van gedachten wisselen, heeft u vragen? Bel 06 – 53 250 362, wie weet volgt daar een afspraak uit bij u thuis in Almelo.

De Tuinregisseurs als het niet alleen mooi moet worden maar ook moet blijven.

Met vriendelijke groet

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen

   U krijgt een tuinontwerp en….

  • onafhankelijk en deskundig advies;
  • heldere planuitwerking voor goed eindresultaat;
  • opvragen en toetsen offertes voor realisatie;
  • realisatie tegen beste prijs/prestatie;
  • onafhankelijk toezicht, begeleiding en controle;
  • een duidelijk aanspreekpunt;
  • >40 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen.

   Download hier: wat kost een nieuwe tuin?

  tuinen met meer beleving
  gerealiseerd onder regie & garantie

  Altijd bij u in de buurt