Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Tuinarchitect Dokkum

U woont in Dokkum en u wilt uw huidige tuin afstemmen op uw eisen en wensen. Misschien gaat u verhuizen naar of binnen Dokkum en zoekt u een tuinarchitect of tuinontwerper in Dokkum?

Een tuinarchitect of tuinontwerper die in Dokkum een goed tuinontwerp voor u maakt. Een tuinontwerp afgestemd op uw eisen en wensen. Binnen uw budget en beschikbare tijd voor het tuinonderhoud.

Tuin- en woonplezier

De tuin is voor u een waardevol bezit. U ziet uw tuin als verlengstuk van uw woonplezier in Dokkum. Ook wilt u kunnen genieten in en van uw tuin. Wellicht eten uit eigen tuin, vogels, vlinders, geuren en kleuren. Een heerlijke plek in de zon of lekker in de schaduw, al dan niet in een hangmat of lounge set. Daarnaast is de visie van de architect of de typologie van uw woning terug te vinden in het tuinontwerp.

Tuin hele investering

Een nieuwe tuin is veelal een hele investering. Een tuin dient in 1x goed te zijn. Fouten herstellen is kostbaar qua tijd en geld. Wat een nieuwe tuin ongeveer kost kunt hier lezen. Om er voor te zorgen dat het tuinontwerp ook goed wordt gerealiseerd hebben wij een uniek concept voor u ontwikkeld.

Beste prijs/prestatie

Wij werken ook in Dokkum in 2 stappen naar uw nieuwe tuin.

Stap 1: wij komen bij u thuis en op basis van uw eisen en wensen maken wij, voor een vaste prijs, een exclusief tuinontwerp afgestemd op uw eisen wensen. Daarna presenteren wij het tuinontwerp te Surhuizum of tegen een kleine meerprijs (50,-) bij u thuis.

Stap 2: na uw goedkeuring van het tuinontwerp wordt deze waar nodig aangepast en uitgewerkt in o.a. 2-3 ramingen voor de realisatie. Daarna vragen wij offertes op (bij een van onze vaste partners en.of bedrijven uit Dokkum of omgeving) Op basis hiervan zorgen wij ervoor dat dit exclusieve tuinontwerp, onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd door deskundige partij(en).

Tuinarchitect of hovenier?

De Tuinregisseurs combineert het beste uit twee werelden, die van de tuinarchitect en die van hovenier. De analyserende en conceptuele benadering van de tuinarchitect voor het tuinontwerp. De praktische haalbaarheid en maakbaarheid van de hoveniers.

De Tuinregisseurs maakt alleen tuinontwerpen als deze onder onze regie door professionele bedrijven wordt gerealiseerd.

Beplantingsspecialist Dokkum

We hebben ruim 40 jaar ervaring met beplantingen. De beplanting brengt leven in uw tuin en maakt van een tuin pas een tuin, ook in Dokkum.

Het vergt kennis en ervaring om die beplanting te kunnen toepassen die past op de plek en de gewenste architectuur en sfeer ondersteunt.

Daarom besteden wij de nodige tijd en aandacht aan het beplantingsplan. Daarnaast controleren wij de beplanting op geleverde kwaliteit en soortechtheid.

Gesprek de basis

De basis voor een goed tuinontwerp is het gesprek. Alleen door het stellen van de juiste vragen komen we tot de juiste antwoorden. Antwoorden die relevant zijn voor het ontwerpen van uw nieuwe tuin in Dokkum. Wij gaan graag een goed gesprek met u aan.

Even bellen?

Wilt u eens van gedachten wisselen, heeft u vragen? Bel 06 – 53 250 362, wie weet volgt daar een afspraak uit bij u thuis in Dokkum.

Met vriendelijke groet

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

    Bel voor advies: 06 - 53 250 362

    Alexander bellen     U krijgt een tuinontwerp en….

    • onafhankelijk en deskundig advies;
    • heldere planuitwerking voor goed eindresultaat;
    • opvragen en toetsen offertes voor realisatie;
    • realisatie tegen beste prijs/prestatie;
    • onafhankelijk toezicht, begeleiding en controle;
    • een duidelijk aanspreekpunt;
    • >40 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen.

      Download hier: wat kost een nieuwe tuin?

    voor tuinen
    met meer beleving

    Altijd bij u in de buurt