Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER
[rev_slider alias="hangmat"]

 

 

 

 

 

 

 

Bedrijfsondersteuning

voor hoveniersbedrijven

Exclusieve tuinontwerpen

Gerealiseerd zonder zorgen

Beste prijs/kwaliteit garantie

Aangesloten bij NVTL

(Help) een hoveniersbedrijf!

Een goed hoveniersbedrijf ontwikkelen en in stand houden is een hele opgave. Ik kan hier van meepraten omdat ik tussen 1980 en 2010 directeur/eigenaar ben geweest van onder andere een hoveniersbedrijf. De opdrachtgevers variërden van particulieren tot bedrijven, instellingen en gemeenten.

Mijn opgedane kennis en ervaringen stel ik ter beschikking aan hoveniersbedrijven middels advisering en coaching (hiervoor heb ik een post HBO opleiding coaching gevolgd aan de Windesheim Hogeschool te Zwolle).

Bedrijfsondersteuning

De Tuinregisseurs kan jouw hoveniersbedrijf op verschillende manieren ondersteunen. Dit varieert van het ondersteuning geven binnen het ontwerp- en werkvoorbereidingsproces, tot bedrijfsadvisering.

Optimalisering bedrijfsprocessen
Dit is een speciaal jaarprogramma voor hoveniersbedrijven, om binnen een jaar je bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Van verkoopproces tot opleveringsproces.

Coaching 1 op 1
Coaching is een effectieve manier om mensen, teams en organisaties, die een uitdaging hebben, vooruit te helpen. Hierbij gaat het veelal om het bewustwordingsproces van de coachee(s).

Dit kan ik doen bij jou in de buurt of op ons kantoor te Nieuwleusen.

 

Ontwerp en werkvoorbereiding

Als hovenier is je primaire doel om goede tuinen en terreinen te realiseren en te onderhouden. Zoals bekend ontstaat een goede tuin- of terreininrichting door een goed ontwerp. Om daartoe te komen vergt de nodige tijd, talent en vakmanschap.

De Tuinregisseurs ondersteunt hoveniersbedrijven in Nederland bij het ontwerp- en werkvoorbereidingsproces. Dit kan onder de naam van jouw bedrijf of onder de naam van De Tuinregisseurs.

Verrassende tuinontwerpen waarbij de opdrachtgever centraal staat.

Wij werken o.a. samen met:

Mocht je meer willen weten wat wij voor jouw hoveniersbedrijf kunnen betekenen..........? Wil je reviews? Mail me en je krijgt binnen 2 werkdagen reactie. Bellen kan iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 uur.

    Bel voor advies: 06 - 53 250 362

    Alexander bellen    Altijd bij u in de buurt