Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Boskoop exclusief tuinontwerp

De Tuinregisseurs werken vanuit Boskoop in verschillende plaatsen, veelal binnen ½ tot 1 uur reisafstand. Naast Boskoop werken De Tuinregisseurs vanuit:

 • Nieuwleusen
 • Rijkevoort
 • Surhuizum

en

 • Willemstad

Zo zijn wij veelal binnen een uur reisafstand van onze opdrachtgevers in Nederland. Vanuit Boskoop werken we in Zuid-Holland, Utrecht, westelijke Gelderland en het zuidelijke deel van de provincie Noord-Holland.

De Tuinregisseurs ontwerpen (exclusieve) tuinen met méér beleving en zorgt dat deze onder regie tegen de beste prijs/prestatie worden gerealiseerd.

Na het ontwerpproces vragen wij offertes op (bij onze vaste partners en anderen), beoordelen deze en geven u advies. Na gunning van het werk aan het beste bedrijf begeleiden wij de tuinaanleg tot en met de oplevering. Wij controleren niet alleen de offertes maar ook de tussentijdse en de eindfactuur. De tuin of onderdelen daarvan worden pas opgeleverd als wij tevreden zijn. De Tuinregisseurs draagt daarbij ook zorg voor het proces verbaal van oplevering.

Als uw tuin mooi moet worden en blijven!

Aarlanderveen
Alphen aan den Rijn
Bilthoven
Blaricum
Bodegraven
Capelle aan den IJssel
De Bilt
Den Dolder
Gouda
Hollandsche Rading
Houten
IJsselstein
Kralingen
Krimpen aan den IJssel
Leiden
Leidsche Rijn
Leusden

Montfoort
Moordrecht
Nieuwegein
Nieuwerkerk aan den IJssel
Nieuwkoop
Oudewater
Soesterberg
Utrecht
Vleuten
Voorschoten
Waarder
Waddinxveen
Wassenaar
Woerden
Zegveld
Zeist
Zoetermeer

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen  Tuinaanleg zonder zorgen

  Wij selecteren (samen met u) uitvoerende bedrijven. We toetsen de offertes en brengen u advies uit. Wij zorgen voor de controle en begeleiding van de tuinaanleg. Ook zorgen we voor de oplevering van het gerealiseerde tuinontwerp. Daarna adviseren wij u over het opvolgend tuinonderhoud.

  Want het maken van een tuinontwerp is een ding, weten op welke manier(en) dit gerealiseerd kan worden en het toekomstig beheer en onderhoud is een heel andere discipline. Beide disciplines worden beheerst en zijn in 40 jaar ervaring ontwikkeld.

  Zo bent u er van verzekerd dat het tuinontwerp goed wordt uitgevoerd tegen de beste prijs/prestatie.

  Download hier onze werkwijze + tarieven.

  Wij gaan het gesprek met u aan. Wie weet volgt daar een afspraak uit bij u thuis, voor een verrassend tuinontwerp en een probleemloze tuinaanleg.

  vriendelijke groet,

  ing. Alexander Bijl
  tuin- en landschapsontwerper / beplantingsspecialist

  Altijd bij u in de buurt