Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Tuinontwerp maken Amsterdam

Een goede tuin begint met maken van goed tuinontwerp, ook in Amsterdam. U wilt natuurlijk ook dat uw tuin optimaal wordt afgestemd op uw wooneisen en –wensen. Natuurlijk ook op uw budget en uw beschikbare tijd voor het onderhoud van uw tuin.

Ziet u ook uw tuin als een waardevolle aanvulling van uw woonplezier? Een fijne plek om lekker buiten te genieten. Genieten van de kleuren, geuren vogels en vlinders in uw tuin. Misschien wel eten uit uw eigen tuin? Een heerlijke plek in de zon of lekker in de schaduw, in een hangmat of lounge set, zeg het maar.

Tuinontwerp maken Amsterdan

Wat is onze toegevoegde waarde voor u? Als u een standaard woning wilt dan gaat u naar een aannemer. Wilt u een bijzondere woning of bepaalde architectuur, dan gaat u naar een architect. Zo ook met een tuin. Als tuinontwerp maken Amsterdam zijn wij gespecialiseerd in de vormgeving van tuinen. Wij maken een verrassend tuinontwerp afgestemd op de woning, het interieur, de omgeving en uw eisen en wensen.

Daarna kunnen wij zorgen dat het gemaakte tuinontwerp voor de beste prijs wordt gerealiseerd.

Beste prijs/prestatie

De Tuinregisseurs werkt door heel Nederland en dus ook in Amsterdam. Dit doen we met een helder totaalconcept, in 2 stappen naar uw nieuwe tuin.

Stap 1: we komen bij u thuis en op basis van uw eisen en wensen maken wij, voor een vaste prijs, een exclusief tuinontwerp afgestemd op uw eisen wensen.

Stap 2: daarna presenteren we het tuinontwerp op een van onze locaties of bij u thuis. Daarna werken wij het tuinontwerp uit en vragen wij offertes op en zorgen dat dit exclusieve tuinontwerp, onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd.

Zo bent u niet alleen verzekerd dat er een goed tuinontwerp wordt gemaakt, maar ook van een goed eindresultaat tegen de beste prijs.

Tuinontwerper of hovenier?

Als tuinontwerper adviseren wij onafhankelijk van materiaalkeuze en wijze van verwerken.

Als tuinontwerp maken Amsterdam zijn wij gespecialiseerd in vormgeving van tuinen. Een hovenier is gespecialiseerd in de realisatie en onderhoud van tuinen.

>40 jaar ervaring in tuinen

>40 jaar ontwerpen wij met beplantingen. De beplanting maakt van een tuin pas een tuin, ook bij u in Amsterdam. Het vergt kennis en ervaring om die beplanting te kunnen toepassen die past op de plek en de gewenste architectuur en sfeer ondersteunt.

Gesprek de basis voor tuinontwerp

De basis voor een goed tuinontwerp is het gesprek. Door het stellen van de juiste vragen komen we tot die antwoorden die relevant zijn voor het maken van een ontwerp voor uw nieuwe tuin in Amsterdam.

Hiervoor maken wij graag een afspraak bij u thuis.

Even bellen?

Maar voordat we bij u thuis komen willen we u eerst een beetje leren kennen. Inzage krijgen in wat voor tuin u wilt en of wij u hierbij goed kunnen helpen.

We kunnen ons voorstellen dat u ook eens van gedachten wilt wisselen over uw toekomstige tuin? U kunt ons iedere werkdag tussen 09:00 en 17:00 uur bellen op
06 – 53 250 362. Wie weet volgt daar een afspraak uit bij u thuis in Amsterdam. We zijn regelmatig in uw buurt.

Met vriendelijke groet

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen   U krijgt een tuinontwerp en….

  • onafhankelijk en deskundig advies;
  • heldere planuitwerking voor goed eindresultaat;
  • opvragen en toetsen offertes voor realisatie;
  • realisatie tegen beste prijs/prestatie;
  • onafhankelijk toezicht, begeleiding en controle;
  • een duidelijk aanspreekpunt;
  • >40 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen.

   Download hier: wat kost een nieuwe tuin?

  Tuinontwerp Amsterdam
  Uw tuin = onze passie

  De Tuinregisseurs voor tuinen met meer beleving

  Altijd bij u in de buurt