Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Tuinarchitect Zevenhuizen

U zoekt een goede tuinarchitect in Zevenhuizen? Woont u in Zevenhuizen en wilt u uw bestaande tuin veranderen? Of u gaat misschien verhuizen binnen of naar Zevenhuizen? Dan u wilt u natuurlijk ook een tuin afgestemd op uw wooneisen en –wensen. Natuurlijk ook op uw budget en uw beschikbare tijd voor het onderhoud van uw tuin.

U ziet uw tuin als een waardevolle aanvulling van uw woonplezier. Een plek om lekker buiten te genieten. Genieten van de kleuren, geuren vogels en vlinders in uw tuin. Misschien wel eten uit uw eigen tuin? Een heerlijke plek in de zon of lekker in de schaduw, in een hangmat of lounge set, zeg het maar.

Tuinarchitect Zevenhuizen

Om uw tuinwensen te realiseren kunt u naar een hovenier gaan uit Zevenhuizen. Maar deze zijn, als het goed is, gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van tuinen.

Wat is dan onze toegevoegde waarde voor u? Als u een standaard woning wilt dan gaat u naar een aannemer. Wilt u een bijzondere woning of bepaalde architectuur, dan gaat u naar een architect. Zo ook met een tuin. Als tuinarchitect Zevenhuizen zijn wij gespecialiseerd in vormgeving.

Beste prijs/prestatie

De Tuinregisseurs komt niet uit Amsterdam maar werkt door heel Nederland en dus ook in Amsterdam. Een helder totaalconcept aan, in 2 stappen naar uw nieuwe tuin.

Stap 1: we komen bij u thuis en op basis van uw eisen en wensen maken wij, voor een vaste prijs, een exclusief tuinontwerp afgestemd op uw eisen wensen.

Stap 2: daarna presenteren we het tuinontwerp op een van onze locaties (of voor een kleine meerprijs bij u thuis). Daarna werken wij het tuinontwerp uit en vragen wij offertes op en zorgen dat dit exclusieve tuinontwerp, onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd.

Zo bent u niet alleen verzekerd van een goed tuinontwerp maar ook van een goed eindresultaat tegen de beste prijs.

Tuinarchitect of hovenier?

De Tuinregisseurs combineert het beste uit twee werelden, die van de tuinarchitect en die van hovenier.

De analyserende en conceptuele benadering van de tuinarchitect voor het tuinontwerp. De praktische haalbaarheid en maakbaarheid van de hoveniers.

>40 jaar ervaring in tuinen

>40 jaar ontwerpen wij met beplantingen. De beplanting maakt van een tuin pas een tuin, ook bij u in Zevenhuizen. Het vergt kennis en ervaring om die beplanting te kunnen toepassen die past op de plek en de gewenste architectuur en sfeer ondersteunt.

Gesprek de basis

De basis voor een goed tuinontwerp is het gesprek. Door het stellen van de juiste vragen komen we tot die antwoorden die relevant zijn voor het ontwerpen van uw nieuwe tuin in Zevenhuizen.

Hiervoor maken wij graag een afspraak bij u thuis.

Even bellen?

Maar voordat we bij u thuis komen willen we u eerst een beetje leren kennen. Inzage krijgen in wat voor tuin u wilt en of wij u hierbij goed kunnen helpen.

We kunnen ons voorstellen dat u ook eens van gedachten wilt wisselen over uw toekomstige tuin? U kunt ons iedere werkdag tussen 09:00 en 17:00 uur bellen op
06 – 53 250 362. Wie weet volgt daar een afspraak uit bij u thuis in Zevenhuizen. We zijn regelmatig in uw buurt.

Met vriendelijke groet

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen   U krijgt een tuinontwerp en….

  • onafhankelijk en deskundig advies;
  • heldere planuitwerking voor goed eindresultaat;
  • opvragen en toetsen offertes voor realisatie;
  • realisatie tegen beste prijs/prestatie;
  • onafhankelijk toezicht, begeleiding en controle;
  • een duidelijk aanspreekpunt;
  • >40 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen.

   Download hier: wat kost een nieuwe tuin?

  Tuinarchitect Zevenhuizen

  Uw tuin = onze passie

  De Tuinregisseurs voor tuinen met meer beleving

  Altijd bij u in de buurt