Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Tuinarchitect Waalwijk

Woont u in Waalwijk of u gaat wellicht verhuizen naar Waalwijk. Zoekt u een tuinarchitect of tuinontwerper? U wilt uw tuin afgestemd hebben op uw eisen en wensen, budget en beschikbare tijd die u aan uw tuin wilt besteden.

U ziet uw tuin als een waardevol verlengstuk van uw woonplezier. Ook de toegevoegde waarde voor uw woning is ook belangrijk. Daarom wilt u een goed tuinontwerp waarbij de visie van de architect en/of de typologie van de woning zijn weerslag heeft in het tuinontwerp.

Vanzelfsprekend wilt u kunnen genieten in en van uw tuin in Waalwijk. Misschien eten uit eigen tuin? Vogels, vlinders, geuren en kleuren. Een heerlijke plek in de zon of lekker in de schaduw, al dan niet in een hangmat of lounge set.

Tuinarchitect of tuinontwerper?

Als het tuinontwerp is gemaakt wilt ook dat dit tuinontwerp wordt gerealiseerd onder deskundige begeleiding. Wat de verschillen zijn tussen een tuinarchitect of tuinontwerper leggen we u uit in een van onze blogs.

Beste prijs/prestatie

De Tuinregisseurs werkt vanuit Willemstad ook in Waalwijk en biedt u een uniek totaalconcept aan, in 2 stappen naar uw nieuwe tuin in Steenbergen.

Stap 1: we komen bij u thuis en op basis van uw eisen en wensen maken wij, voor een vaste prijs, een exclusief tuinontwerp afgestemd op uw eisen wensen. Daarna presenteren we het tuinontwerp te Willemstad of voor een kleine meerprijs (ca. 120,-) bij u thuis in Waalwijk.

Stap 2: na goedkeuring tuinontwerp vragen wij offertes. Daarna zorgen wij ervoor dat dit exclusieve tuinontwerp, onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd door deskundige partij(en).

Zo bent u niet alleen verzekerd van een goed tuinontwerp maar ook van een goede realisatie tegen de beste prijs/prestatie.

Tuinarchitect en hovenier

De Tuinregisseurs combineert het beste uit twee werelden, die van de tuinarchitect en die van hovenier.

De analyserende en conceptuele benadering van de tuinarchitect voor het tuinontwerp. De praktische haalbaarheid en maakbaarheid van de hoveniers.

Beplantingsspecialist Waalwijk

Met 40 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in beplantingen. De beplanting maakt van een tuin een tuin, ook in Waalwijk. Het vergt kennis en ervaring om die beplanting te kunnen toepassen die past op de plek en de gewenste architectuur en sfeer ondersteunt.

Gesprek de basis

De basis om te komen tot een goed tuinontwerp is het gesprek. Alleen door het stellen van de juiste vragen komen we tot de juiste antwoorden.

Antwoorden die relevant zijn voor het ontwerpen van uw nieuwe tuin in Waalwijk. Vragen zoals welke functie uw tuin dient te gaan vervullen. Wanneer en op welke wijze wilt u gebruik gaan maken van uw tuin en nog veel meer…….

Hiervoor maken wij graag een afspraak bij u thuis in Waalwijk.

Even bellen?

Wilt u eens van gedachten wisselen over uw tuin? Bel 06 – 53 250 362, wie weet volgt daar een afspraak uit bij u thuis in Waalwijk.

Met vriendelijke groet

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen   U krijgt een tuinontwerp en….

  • onafhankelijk en deskundig advies;
  • heldere planuitwerking voor goed eindresultaat;
  • opvragen en toetsen offertes voor realisatie;
  • realisatie tegen beste prijs/prestatie;
  • onafhankelijk toezicht, begeleiding en controle;
  • een duidelijk aanspreekpunt;
  • >40 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen.

   Download hier: wat kost een nieuwe tuin?

  meer dan
  alleen tuinontwerpen

  Altijd bij u in de buurt