Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Tuinarchitect Ugchelen

Bent u tuinbezitter en woont u in Ugchelen en u wilt uw bestaande tuin gaan veranderen? Of gaat u verhuizen naar of binnen Ugchelen en u wilt graag een nieuwe tuin? Een nieuwe tuin afgestemd op uw eisen en wensen. Uw budget en natuurlijk de beschikbare tijd die u aan uw nieuwe tuin wilt of kunt besteden.

U ziet uw zelf al genieten in uw nieuwe tuin van uw dromen……misschien eten uit eigen tuin, vogels, vlinders, geuren en kleuren. Een heerlijke plek in de zon of lekker in de schaduw, al dan niet in een hangmat. Goed uitgelicht in de avonduren, niet alleen fraai maar ook zo veilig. Een goede overgang en aansluiting van uw huis en tuin en de omgeving. De visie van de architect of typologie van uw woning door vertaald in uw nieuwe tuin? Duurzaam wellicht?

Tuinarchitect of hovenier?

U weet wat u wilt. Een origineel en gedegen tuinontwerp. U weet dat dit de basis is voor een goed functionerende tuin. U hecht waarde aan creativiteit en originaliteit. Maar hoe en waar te beginnen voor uw nieuwe tuin? Wie te bellen? Tuinarchitect, tuinontwerper(ster) of hovenier?

De Tuinregisseurs!

De Tuinregisseurs biedt u in Ugchelen een uniek een helder totaalconcept aan, in 2 stappen naar uw droomtuin.
Stap 1: op basis van uw eisen en wensen maken wij, voor een vaste prijs, een exclusief tuinontwerp afgestemd op uw eisen wensen.
Stap 2: daarna vragen wij offertes op en zorgen ervoor dat dit tuinontwerp, onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd.

Zo bent u verzekerd van niet alleen een goed ontwerp maar ook van een goede realisatie tegen de beste prijs.

Tuinarchitect en hovenier

De Tuinregisseurs combineert het beste uit de twee werelden, die van de tuinarchitect en die van hovenier.

De analyserende en conceptuele benadering van de tuinarchitect voor het tuinontwerp. De praktische haalbaarheid en maakbaarheid van de hoveniers.

Beplantingsspecialist Ugchelen

Met 40 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in beplantingen. De beplanting maakt van een tuin een tuin, ook in Ugchelen. Het vergt kennis, kunde en ervaring om die beplanting te kunnen toepassen die past op de plek en de gewenste architectuur en sfeer ondersteunt.

Het gesprek de basis

De basis voor een exclusief tuinontwerp in Ugchelen is het gesprek. Alleen door het stellen van de juiste vragen komen we tot die antwoorden welke relevant zijn voor het ontwerpen van uw nieuwe tuin. Hiervoor hebben wij een vragen-/overdenklijst opgesteld welke wij na ons telefoongesprek aan u opsturen. Als onze werkwijze u aanspreekt en er een wederzijdse klik is, dan maken wij graag een afspraak bij in Ugchelen.

Graag tot horens en ziens,

Met vriendelijke groet

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen   U krijgt een tuinontwerp en….

  • onafhankelijk en deskundig advies;
  • heldere planuitwerking voor goed eindresultaat;
  • opvragen en toetsen offertes voor realisatie;
  • realisatie tegen beste prijs/prestatie;
  • onafhankelijk toezicht, begeleiding en controle;
  • een duidelijk aanspreekpunt;
  • >40 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen.

   Download hier: wat kost een nieuwe tuin?

  De Tuinregisseurs voor tuinen met
  meer beleving

  Altijd bij u in de buurt