Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Tuinarchitect Swifterbant

Bent u tuinbezitter die in Swifterbant woont en uw bestaande wilt tuin gaan veranderen? Of gaat u verhuizen naar of binnen Swifterbant en u wilt graag een nieuwe tuin? Een nieuwe tuin afgestemd op uw eisen en wensen. Uw budget en natuurlijk de beschikbare tijd die u aan uw nieuwe tuin wilt of kunt besteden.

U ziet uw zelf al genieten in uw nieuwe tuin van uw dromen……misschien eten uit eigen tuin, vogels, vlinders, geuren en kleuren. Een heerlijke plek in de zon of lekker in de schaduw, al dan niet in een hangmat. Goed uitgelicht in de avonduren, niet alleen fraai maar ook zo veilig. Een goede overgang en aansluiting van uw huis en tuin en de omgeving. De visie van de architect of typologie van uw woning door vertaald in uw nieuwe tuin? Duurzaam? Milieuvriendelijke materialen? Misschien cyclisch en bio-bassed bouwend?

Tuinarchitect of hovenier?

U weet wat u wilt. Een origineel en gedegen tuinontwerp. U weet dat dit de basis is voor een goed functionerende tuin. U hecht waarde aan creativiteit en originaliteit. Maar hoe en waar te beginnen voor uw nieuwe tuin? Wie te bellen? Tuinarchitect, tuinontwerper(ster) of hovenier?

De Tuinregisseurs!

De Tuinregisseurs biedt u in Zwolle een uniek een helder totaalconcept aan, in 2 stappen naar uw nieuwe tuin in Swifterbant.
Stap 1: op basis van uw eisen en wensen maken wij, voor een vaste prijs, een exclusief tuinontwerp afgestemd op uw eisen wensen.
Stap 2: wij vragen offertes op om het tuinontwerp, onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie te laten realiseren.

Zo bent u verzekerd van niet alleen een goed ontwerp maar ook van een goede realisatie tegen de beste prijs.

Tuinarchitect en hovenier

De Tuinregisseurs combineert het beste uit de twee werelden, die van de tuinarchitect en die van hovenier. De analyserende en conceptuele benadering van de tuinarchitect voor het tuinontwerp. De praktische haalbaarheid en maakbaarheid van de hoveniers.

Beplantingsspecialist voor Swifterbant

Tuinarchitecten hebben veelal een academische opleiding en daarin wordt weinig of geen aandacht besteed aan beplantingen. Hoveniers hebben tijdens hun opleiding tegenwoordig een erg beperkt assortiment geleerd wat er voor zorgt dat vaak een beperkt assortiment wordt toegepast, resultaat vaak dezelfde beplanting. De Tuinregisseurs hebben 40 jaar ervaring in beplanting, de toepassing en het onderhouden daarvan. En laten we wel wezen, beplanting maakt van een tuin pas een tuin.

Het gesprek de basis

De basis voor een exclusief tuinontwerp in Swifterbant is het gesprek. Alleen door het stellen van de juiste vragen komen we tot die antwoorden welke relevant zijn voor het ontwerpen van uw nieuwe tuin. Hiervoor hebben wij een vragen/overdenk-lijst opgesteld welke wij na ons telefoongesprek aan u opsturen. Als onze werkwijze u aanspreekt en er een wederzijdse klik is, dan maken wij graag een afspraak in Swifterbant.

Graag tot horens en ziens,

Met vriendelijke groet

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen   U krijgt een tuinontwerp en….

  • onafhankelijk en deskundig advies;
  • heldere planuitwerking voor goed eindresultaat;
  • opvragen en toetsen offertes voor realisatie;
  • realisatie tegen beste prijs/prestatie;
  • onafhankelijk toezicht, begeleiding en controle;
  • een duidelijk aanspreekpunt;
  • >40 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen.

   Download hier: wat kost een nieuwe tuin?

  De Tuinregisseurs voor tuinen met
  meer beleving

  Altijd bij u in de buurt