Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Tuinarchitect Soesterberg

Woont u in Soesterberg en u wilt uw bestaande tuin veranderen? Of u gaat wellicht verhuizen binnen of naar Soesterberg. Dan u wilt u natuurlijk ook een tuin afgestemd op uw wooneisen en –wensen. Uw budget en de beschikbare tijd die u aan uw tuin wilt besteden.

U wilt een goed tuinontwerp omdat u uw tuin ziet u als waardevol verlengstuk van de woning en het woonplezier.

Genieten van de kleuren, geuren vogels en vlinders in uw tuin. Misschien eten uit eigen tuin? Een heerlijke plek in de zon of lekker in de schaduw, in een hangmat of lounge set.

Tuinarchitect Soesterberg

U zoekt een tuinarchitect of tuinontwerper die uw tuineisen en -wensen kan vertalen in een passend tuinontwerp. Een tuinontwerp waarbinnen de visie van de architect en/of de typologie van uw woning is terug te vinden. Een tuin die bij u, uw woning en zijn omgeving past. Daarnaast dient het ontwerp conform het tuinontwerp goed te worden uitgevoerd, toch? Want een tuinontwerp is een ding het gaat uiteindelijk om de realisatie.

Beste prijs/prestatie

De Tuinregisseurs werkt ook in Soesterberg en biedt u een helder totaalconcept aan, in 2 stappen naar uw nieuwe tuin in Soesterberg.

Stap 1: we komen bij u thuis en op basis van uw eisen en wensen maken wij, voor een vaste prijs, een exclusief tuinontwerp afgestemd op uw eisen wensen.

Stap 2: daarna presenteren we het tuinontwerp te Nieuwleusen of Boskoop (of voor een kleine meerprijs bij u thuis). Wij vragen offertes op en zorgen ervoor dat dit exclusieve tuinontwerp, onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd door deskundige partij(en).

Zo bent u niet alleen verzekerd van een goed tuinontwerp maar ook van een goede realisatie tegen de beste prijs.

Tuinarchitect of hovenier?

De Tuinregisseurs combineert het beste uit twee werelden, die van de tuinarchitect en die van hovenier.

De analyserende en conceptuele benadering van de tuinarchitect voor het tuinontwerp. De praktische haalbaarheid en maakbaarheid van de hoveniers.

Beplantingsspecialist Soesterberg

40 Jaar ervaring werken wij al met beplantingen. De beplanting maakt van een tuin een tuin, ook in Soesterberg. Het vergt kennis en ervaring om die beplanting te kunnen toepassen die past op de plek en de gewenste architectuur en sfeer ondersteunt.

Gesprek de basis tuinontwerp

De basis voor een goed tuinontwerp is het gesprek. Door het stellen van de juiste vragen komen we tot die antwoorden die relevant zijn voor het ontwerpen van uw nieuwe tuin in Soesterberg.

Hiervoor maken wij graag een afspraak bij u thuis.

Even bellen?

Een nieuwe tuin realiseren is een heel gedoe.
Van tuinontwerp tot kiezen uit verschillende materialen, tuinverlichting, styling en nog veel meer………

We kunnen ons voorstellen dat u eens van gedachten wilt wisselen over hoe te komen tot uw toekomstige tuin? Bel 06 – 53 250 362, wie weet volgt daar een afspraak uit bij u thuis in Soesterberg.

Met vriendelijke groet

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen   U krijgt een tuinontwerp en….

  • onafhankelijk en deskundig advies;
  • heldere planuitwerking voor goed eindresultaat;
  • opvragen en toetsen offertes voor realisatie;
  • realisatie tegen beste prijs/prestatie;
  • onafhankelijk toezicht, begeleiding en controle;
  • een duidelijk aanspreekpunt;
  • >40 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen.

   Download hier: wat kost een nieuwe tuin?

  tuinen met meer beleving
  gerealiseerd onder regie & garantie

  Altijd bij u in de buurt