Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Tuinarchitect Schijndel

U woont in Schijndel en u wilt uw huidige tuin afstemmen op uw eisen en wensen. Misschien gaat u verhuizen naar of binnen Schijndel zoekt u een tuinarchitect in Schijndel?

Een tuinarchitect of tuinontwerper die in Schijndel een goed tuinontwerp voor u maakt. Een tuinontwerp afgestemd op uw eisen en wensen. Binnen uw budget en beschikbare tijd voor het tuinonderhoud. Wij komen niet uit Schijndel, maar we komen wel naar Schijndel.

Tuin- en woonplezier in Schijndel

Uw tuin is voor u een waardevol bezit. U ziet uw tuin als verlengstuk van uw woonplezier in Schijndel.

Ook wilt u kunnen genieten in en van uw tuin. Wellicht eten uit eigen tuin, vogels, vlinders, geuren en kleuren. Een heerlijke plek in de zon of lekker in de schaduw, al dan niet in een hangmat of lounge set.

Daarnaast is de visie van de architect of de typologie van uw woning terug te vinden in het tuinontwerp.

Beste prijs/prestatie

Wij maken alleen een tuinontwerp als deze onder onze regie wordt gerealiseerd. De Tuinregisseurs werkt ook in Schijndel in 2 stappen naar uw nieuwe tuin.

Stap 1: we komen bij  u thuis in Schijndel en op basis van uw eisen en wensen maken wij, voor een vaste prijs, een exclusief tuinontwerp afgestemd op uw eisen wensen.

Daarna presenteren we het tuinontwerp te Rijkevoort of bij u thuis in Schijndel tegen een kleine meerprijs (ca. 80-).

Stap 2: na uw goedkeuring wordt het plan waar nodig aangepast en uitgewerkt. Daarna vragen wij offertes op bij een van onze vaste partners en/of bedrijven uit Schijndel of omgeving.

Op basis daarvan zorgen wij ervoor dat dit exclusieve tuinontwerp, onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd door deskundige partij(en).

Zo bent u in Schijndel niet alleen verzekerd van een goed tuinontwerp maar ook van een goede realisatie tegen de beste prijs.

Tuinarchitect of hovenier?

De Tuinregisseurs combineert het beste uit twee werelden, die van de tuinarchitect en die van hovenier. De analyserende en conceptuele benadering van de tuinarchitect voor het tuinontwerp. Aangevuld met de praktische haalbaarheid en maakbaarheid van de hovenier.

Een hele investering

Een nieuwe tuin is veelal een hele investering. Een tuin dient in 1x goed te zijn. Fouten herstellen is kostbaar qua tijd en geld. Wat een nieuwe tuin ongeveer kost kunt hier lezen. Een goede realisatie van het tuinontwerp vergt een goede regie. Een goed ontworpen, gerealiseerde en onderhouden tuin zal er altijd voor zorgen dat de waarde van uw woning zal toenemen. Als u het mij vraagt……..een goede investering.

Beplantingsspecialist Schijndel

We hebben ruim 40 jaar ervaring met beplantingen. De beplanting brengt leven in uw tuin en maakt van een tuin pas een tuin, ook in Schijndel. Het vergt kennis en ervaring om die beplanting te kunnen toepassen die past op de plek en de gewenste architectuur en sfeer ondersteunt. Daarom besteden we de nodige aandacht aan het beplantingsplan en controleren we de geleverde beplanting op kwaliteit en soortechtheid.

Gesprek de basis

De basis voor een goed tuinontwerp is het gesprek. Alleen door het stellen van de juiste vragen komen we tot de juiste antwoorden. Antwoorden die relevant zijn voor het ontwerpen van uw nieuwe tuin in Schijndel. Wij gaan graag een goed gesprek met u aan.

Even bellen?

Wilt u eens van gedachten wisselen, heeft u vragen? Bel 06 – 53 250 362, wie weet volgt daar een afspraak uit bij u thuis in Schijndel.

Met vriendelijke groet

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen

   U krijgt een tuinontwerp en….

  • onafhankelijk en deskundig advies;
  • heldere planuitwerking voor goed eindresultaat;
  • opvragen en toetsen offertes voor realisatie;
  • realisatie tegen beste prijs/prestatie;
  • onafhankelijk toezicht, begeleiding en controle;
  • een duidelijk aanspreekpunt;
  • >40 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen.

   Download hier: wat kost een nieuwe tuin?

  voor tuinen met
  meer beleving

  Altijd bij u in de buurt