Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Tuinarchitect Parkwijk Lelystad

Gaat u ook wonen in de nieuwbouw van Parkwijk te Lelystad? Zoekt u een tuinarchitect of tuinontwerper voor een passend tuinontwerp? U wilt uw tuin afgestemd hebben op uw eisen en wensen, budget en beschikbare tijd die u aan uw tuin kunt of wilt besteden.

U ziet uw nieuwe tuin als een waardevol verlengstuk van uw nieuwe woonplezier in Parkwijk Lelystad. Ook de toegevoegde waarde voor uw nieuwe woning is belangrijk. Daarom wilt u een goed tuinontwerp waarbij de visie van de architect en/of de typologie van de woning zijn weerslag heeft in het tuinontwerp.

Vanzelfsprekend wilt u kunnen genieten in en van uw tuin in Parkwijk Lelystad. Wat vind u belangrijk? Privacy? Eten in en uit uw tuin? Meer tuinbeleving met vogels, vlinders, geuren en kleuren? Een heerlijke plek in de zon of lekker in de schaduw, in uw hangmat of lounge set? Wij vertalen uw tuinwensen in een verrassend tuinontwerp en een realisatie zonder zorgen onder onze regie tegen de beste prijs/prestatie.

Tuinarchitect of tuinontwerper?

Als het tuinontwerp is gemaakt wilt u ook dat dit tuinontwerp wordt gerealiseerd onder deskundige begeleiding. De Tuinregisseurs hebben meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en laten realiseren van tuinen.

Beste prijs/prestatie

Wij werken o.a. vanuit Nieuwleusen voor Parkwijk Lelystad en bieden u een uniek totaalconcept aan, in 2 stappen naar uw nieuwe tuin in Parkwijk te Lelystad

Stap 1: we komen bij u thuis en op basis van uw eisen en wensen maken wij, voor een vaste prijs, een exclusief tuinontwerp afgestemd op uw eisen wensen. Daarna presenteren we het tuinontwerp te Nieuwleusen of voor een kleine meerprijs bij u thuis.

Stap 2: na goedkeuring tuinontwerp wordt dit verder uitgewerkt. o.a. in 2-3 ramingen voor realisatie. Daarna vragen wij offertes bij geselecteerde bedrijven. Wij brengen advies uit en op basis daarvan zorgen wij ervoor dat dit exclusieve tuinontwerp, onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd door deskundige partij(en).

Zo bent u niet alleen verzekerd van een goed tuinontwerp maar ook van een goede realisatie tegen de beste prijs/prestatie en verdienen wij ons meer dan terug voor u.

Tuinarchitect en hovenier

De Tuinregisseurs combineert het beste uit twee werelden, die van de tuinarchitect en die van hovenier.

De analyserende en conceptuele benadering van de tuinarchitect voor het tuinontwerp. De praktische haalbaarheid en maakbaarheid van de hoveniers.

De Tuinregisseurs maken alleen een tuinontwerp als dit onder onze regie wordt gerealiseerd door professionele bedrijven.

Beplantingsspecialist Lelystad

Met 40 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in beplantingen. De beplanting brengt leven in uw tuin en maakt van een tuin een tuin, ook in Parkwijk te Lelystad

Het vergt kennis en ervaring om die beplanting te kunnen toepassen die past op de plek en de gewenste architectuur en sfeer ondersteunt.

Daarom besteden wij de nodige aandacht aan het beplantingsplan. Daarnaast controleren we de geleverde kwaliteit en soortechtheid van de beplanting.

Gesprek de basis

De basis om te komen tot een goed tuinontwerp is het gesprek. Alleen door het stellen van de juiste vragen komen we tot de juiste antwoorden.

Antwoorden die relevant zijn voor het ontwerpen van uw nieuwe tuin voor Parkwijk te Lelystad. Vragen zoals welke functie uw tuin dient te gaan vervullen. Wat zijn uw voorkeurskleuren? Hoeveel tijd heeft u voor het tuinonderhoud? Wanneer en op welke wijze wilt u gebruik gaan maken van uw tuin en nog veel meer…….

Hiervoor maken wij graag een afspraak bij u thuis of op locatie Parkwijk te Lelystad.

Even bellen?

Wilt u eens van gedachten wisselen over uw tuin? Bel 06 – 53 250 362, wie weet volgt daar een afspraak uit bij u thuis of op uw bouwlocatie op Parkwijk te Lelystad.

Met vriendelijke groet

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

voor tuinen met
meer beleving

Altijd bij u in de buurt