Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Tuinarchitect of tuinontwerper?

Wilt u uw bestaande tuin veranderen? Of gaat u verhuizen en u krijgt een nieuwe tuin? Dan wilt u natuurlijk ook uw nieuwe tuin afgestemmmen op uw eisen en wensen. Ook op uw budget. Daarnaast ook de beschikbare tijd voor het opvolgende tuinonderhoud.

U ziet uw zelf al genieten in uw nieuwe tuin van uw dromen……misschien eten uit eigen tuin, vogels, vlinders, geuren en kleuren. Een heerlijke plek in de zon of lekker in de schaduw, al dan niet in een hangmat. Goed uitgelicht in de avonduren, niet alleen fraai maar ook zo veilig. Een goede overgang en aansluiting van uw huis en tuin en de omgeving. De visie van de architect of typologie van uw woning door vertaald in uw nieuwe tuin? Duurzaam? Milieuvriendelijke materialen? cyclisch en bio-bassed bouwend?

Tuinarchitect of hovenier?

U weet wat u wilt. Of misschien nog niet. Wat u zal helpen is een origineel en verrasend tuinontwerp. Want u hecht waarde aan creativiteit en originaliteit. Maar hoe en waar te beginnen voor uw nieuwe tuin? Wie te bellen? Een tuinarchitect, tuinontwerper, of hovenier? 

Waarom De Tuinregisseurs?

Een logische vraag. Wij zijn gespecialiseerd in het vormgeven van tuinen en terreinen. Zie onze portfolio.

Na afronding van het tuinontwerp en werkomschrijving vragen wij, op basis van selectiecriteria, offertes op bij geselecteerde hoveniersbedrijven. Zo kunt u appels met appels vergelijken. Wij onderhandelen voor u en toetsen de ingediende offertes op basis van de opgestelde begroting.

Daarna zorgen wij voor de regie van de tuinaanleg. Zo heeft u niet alleen de beste prijs garantie maar bent u ook verzekerd van een goede tuinaanleg. Een aanspreekpunt voor u en de uitvoerende bedrijven.

Uw tuin = onze passie

In 2 stappen naar uw nieuwe tuin

De Tuinregisseurs biedt u een uniek een helder totaalconcept aan, in 2 stappen naar uw droomtuin.
Stap 1: op basis van uw eisen en wensen maken wij, voor een vaste prijs, een exclusief tuinontwerp afgestemd op uw eisen wensen.
Stap 2: daarna zorgen wij ervoor dat dit tuinontwerp wordt uitgewerkt en onder onze regie, voor de beste prijs wordt gerealiseerd.

Zo bent u niet alleen verzekerd van onafhankelijk advies en een goed tuinontwerp maar ook van een goede realisatie tegen de beste prijs.

Beplantingsspecialist 

De bepanting brengt uw tuin pas tot leven. De Tuinregisseurs hebben ruim 40 jaar ervaring in tuinen en beplanting. Ook in het onderhouden daarvan. 

Het gesprek de basis voor uw tuin

Voordat we een afspraak bij u thuis maken willen we u eerst een beetje leren kennen. Wat voor tuinsfeer wilt u, welke funcie(s) moet u tuin gaan vervullen. Wat zijn uw prioriteiten? Als onze werkwijze u aanspreekt en we kunnen u helpen, dan maken wij graag een afspraak bij u thuis. 

Graag tot horens en ziens,

Met vriendelijke groet


ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen   U krijgt een tuinontwerp en….

  • onafhankelijk en deskundig advies;
  • heldere planuitwerking voor goed eindresultaat;
  • opvragen en toetsen offertes voor realisatie;
  • realisatie tegen beste prijs/prestatie;
  • onafhankelijk toezicht, begeleiding en controle;
  • een duidelijk aanspreekpunt;
  • >40 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen.

   Download hier: wat kost een nieuwe tuin?

  De Tuinregisseurs voor tuinen met
  meer beleving

  Altijd bij u in de buurt