Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Tuinarchitect Joure

Woont u in Joure of omgeving en u wilt uw bestaande tuin of erf veranderen? Of misschien gaat u verhuizen binnen of naar Joure. Een tuin afgestemd op uw wooneisen en –wensen. Ook op uw budget en uw beschikbare tijd voor het tuinonderhoud.

U wilt een goed tuinontwerp omdat u uw tuin ziet u als waardevol verlengstuk van de woning en uw woonplezier.

Genieten van de kleuren, geuren vogels en vlinders in uw tuin. Misschien eten uit eigen tuin, uit de wind? Een heerlijke plek in de zon of lekker in de schaduw, in een hangmat of lounge set al dan niet onder een overkapping.

Tuinarchitect of tuinontwerper?

Wat zijn de verschillen tussen een tuinarchitect en een tuinontwerper? U wilt uw wensen vertaald zien in een passend tuinontwerp. Een tuinontwerp waarin de visie van de architect en/of de typologie van uw woning of het landschap is terug te vinden. Een tuin die bij u, uw woning en in het landschap past. Het tuinontwerp moet conform het tuinontwerp goed worden uitgevoerd, ja toch? Want een tuinontwerp is een ding maar het gaat uiteindelijk om de realisatie van uw nieuwe tuin.

Beste prijs/prestatie

De Tuinregisseurs werkt ook in Joure en biedt u een helder totaalconcept aan, in 2 stappen naar uw nieuwe tuin in Joure.

Stap 1: we komen bij u thuis en op basis van uw eisen en wensen maken wij, voor een vaste prijs, een exclusief tuinontwerp afgestemd op uw eisen wensen.

Stap 2: daarna presenteren we het tuinontwerp te Surhuizum (of voor een kleine meerprijs bij u thuis). Wij vragen offertes op en zorgen ervoor dat dit exclusieve tuinontwerp, onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd door deskundige partij(en).

Zo bent u niet alleen verzekerd van een goed tuinontwerp maar ook van een goede realisatie tegen de beste prijs.

Tuinarchitect of hovenier?

De Tuinregisseurs combineert het beste uit twee werelden, die van de tuinarchitect en die van hovenier.

De analyserende en conceptuele benadering van de tuinarchitect voor het tuinontwerp. De praktische haalbaarheid en maakbaarheid van de hoveniers.

Beplantingsspecialist Joure

40 Jaar ervaring werken wij al met beplantingen. De beplanting maakt van een tuin een tuin, ook in Joure. Het vergt kennis en ervaring om die beplanting te kunnen toepassen die past op de plek en de gewenste architectuur en sfeer ondersteunt.

Gesprek de basis

De basis voor een goed tuinontwerp is het gesprek. Door het stellen van de juiste vragen komen we tot die antwoorden die relevant zijn voor het ontwerpen van uw nieuwe tuin in Joure.

Hiervoor maken wij graag een afspraak bij u thuis.

Even bellen?

Een nieuwe tuin realiseren is vaak een heel gedoe.
Van tuinontwerp tot het kiezen uit verschillende materialen, tuinverlichting, styling en nog veel meer………

We kunnen ons voorstellen dat u eens van gedachten wilt wisselen over hoe te komen tot uw toekomstige tuin? Bel 06 – 53 250 362, wie weet volgt daar een afspraak uit bij u thuis in Joure.

Met vriendelijke groet

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen   U krijgt een tuinontwerp en….

  • onafhankelijk en deskundig advies;
  • heldere planuitwerking voor goed eindresultaat;
  • opvragen en toetsen offertes voor realisatie;
  • realisatie tegen beste prijs/prestatie;
  • onafhankelijk toezicht, begeleiding en controle;
  • een duidelijk aanspreekpunt;
  • >40 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen.

   Download hier: wat kost een nieuwe tuin?

  De Tuinregisseurs voor tuinen met
  meer beleving

  Altijd bij u in de buurt