Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Tuinarchitect Bodegraven

Tuinarchitect Bodegraven? Woont u in Bodegraven of omgeving? U wilt een verrasende tuin afgestemd op uw eisen en wensen? Afgestemd op uw budget en de beschikbare tijd die u aan het tuinonderhoud wilt besteden?

Als u uw tuin ook ziet als een waardevol verlengstuk van uw woonplezier, neem dan contact met ons op.

Dagelijks genieten in en van uw tuin. Eten uit eigen tuin? Vogels, vlinders, geuren en kleuren. Een heerlijke plek in de zon of lekker in de schaduw, al dan niet in een hangmat of lounge set.

Tuinarchitect Bodegraven?

U zoekt de vakman of vrouw die uw eisen en wensen kan vertalen in de tuin die bij u, uw woning en zijn omgeving past. Een vakman of vrouw die er voor zorgt dat datgene wordt gerealiseerd wat in het ontwerpproces is vastgelegd.

Beste prijs/prestatie

De Tuinregisseurs werkt ook in Bodegraven en biedt u een helder totaalconcept aan, in 2 stappen naar uw nieuwe tuin in Bodegraven .

Stap 1: we komen bij u thuis en op basis van uw eisen en wensen maken wij, voor een vaste prijs, een exclusief tuinontwerp afgestemd op uw eisen wensen.

Stap 2: daarna presenteren we het tuinontwerp te Boskoop (of voor een kleine meerprijs bij u thuis). Wij vragen offertes op en zorgen ervoor dat dit exclusieve tuinontwerp, onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd door deskundige partij(en).

Zo bent u niet alleen verzekerd van een goed tuinontwerp maar ook van een goede realisatie tegen de beste prijs.

 

Tuinarchitect of hovenier?

De Tuinregisseurs combineert het beste uit twee werelden, die van de tuinarchitect en die van hovenier. De analyserende en conceptuele benadering van de tuinarchitect voor het tuinontwerp. De praktische haalbaarheid en maakbaarheid van de hoveniers.

Beplantingsspecialist Bodegraven

Met 40 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in beplantingen. De beplanting maakt van een tuin een tuin, ook in Bodegraven. Het vergt kennis en ervaring om die beplanting te kunnen toepassen die past op de plek en de gewenste architectuur en sfeer ondersteunt.

Gesprek de basis

De basis om te komen tot een goed tuinontwerp is het gesprek. Alleen door het stellen van de juiste vragen komen we tot de juiste antwoorden. Antwoorden die relevant zijn voor het ontwerpen van uw nieuwe tuin in Bodegraven.

Hiervoor maken wij graag een afspraak bij u thuis. Onze vragenlijst kunnen we u toesturen na ons telefoongesprek.

Even bellen?

Wilt u eens van gedachten wisselen over uw tuin? Bel 06 – 53 250 362, wie weet volgt daar een afspraak uit bij u thuis in Bodegraven.

Met vriendelijke groet

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen   U krijgt een tuinontwerp en….

  • onafhankelijk en deskundig advies;
  • heldere planuitwerking voor goed eindresultaat;
  • opvragen en toetsen offertes voor realisatie;
  • realisatie tegen beste prijs/prestatie;
  • onafhankelijk toezicht, begeleiding en controle;
  • een duidelijk aanspreekpunt;
  • >40 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen.

   Download hier: wat kost een nieuwe tuin?

  tuinen met meer beleving
  gerealiseerd onder regie & garantie

  Altijd bij u in de buurt