Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Tuinaanleg Hattem

De basis voor een goede tuinaanleg en vele jaren genieten van uw nieuwe tuin in Hattem is het tuinontwerp. Het maken van een goed tuinontwerp is een specialisme evenals het realiseren van een goede tuinaanleg. De Tuinregisseurs is gespecialiseerd in het vormgeven van tuinen en er voor te zorgen dat het tuinontwerp onder regie tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd.

Het tuinontwerp en de tuinaanleg afgestemd op uw eisen en wensen en het gewenste kwaliteitsniveau. Een tuin met meer leven, meer beleving. Een plek om te genieten in de zon of schaduw vanuit uw lounge set of hangmat. Lekker eten in en misschien uit uw tuin? Naast de kleuren, geuren, het beleven van leven van vogels, vlinders en meer…..

De Tuinregisseurs werken ook in Hattem en we hebben een passie voor planten en klanten. Wij ontwerpen alleen tuinen als die onder onze regie gerealiseerd mogen worden door professionele bedrijven en dat doen we in 2 stappen.

In 2 stappen naar nieuwe tuin

Een nieuwe tuinaanleg in Hattem onder regie van De Tuinregisseurs komt tot stand in twee stappen:

Stap 1

 • We komen bij u thuis te Hattem en maken daarna het tuinontwerp voor een vaste prijs.
 • We presenteren het tuinontwerp te Nieuwleusen of tegen een kleine meerprijs van 2 euro/km. (ca. 50,-) bij u thuis te Hattem.

Stap 2

 • Na uitwerking en goedkeuring van het tuinontwerp maken wij een 2-3 tal ramingen voor de tuinaanleg. Daarna selecteren wij bedrijven uit Hattem en omgeving en vragen vergelijkbare offertes op.
 • Op basis daarvan zorgen wij ervoor dat de tuinaanleg van het tuinontwerp, onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd door deskundige partij(en).

Op deze manier bent u, in Hattem, verzekerd van een goed tuinontwerp en tuinaanleg tegen de beste prijs/prestatie.

Tuinaanleg in Hattem

Met > 40 jaar ervaring in aanleg van tuinen selecteren wij die bedrijven, uit Hattem en/of omgeving, die het beste het tuinontwerp kunnen realiseren. Dat kan een hoveniersbedrijf zijn, een stratenmaker, elektricien, metselaar, timmerman, zwembad bouwer etc.. afhankelijk van het tuinontwerp.

Gesprek = basis tuinontwerp

De basis voor een goede tuinaanleg is een goed tuinontwerp. Het fundament voor een goed tuinontwerp is een goed gesprek bij u thuis in Hattem.
Een gesprek waarbij die vragen worden gesteld welke relevant zijn voor het tuinontwerp. Denk hierbij aan welke functie uw tuin dient te gaan vervullen? Recreatief, representatief of……. Op welke wijze en wanneer u uw tuin wilt gaan gebruiken? Hoeveel tijd u kunt en wilt besteden aan het tuinonderhoud? En natuurlijk uw budget voor de aanleg van de tuin.

Tuinontwerp = basis tuinaanleg

Een goed tuinontwerp en een nauwkeurige uitwerking daarvan is de basis voor een goede tuinaanleg in Hattem. Een nauwkeurige omschrijving welke materialen op welke wijze verwerkt dienen te worden. Wij helpen u bij het maken van verantwoorde keuzes en geven u onafhankelijk advies voor de tuinaanleg.

Vragen?

Hier kunt u lezen wat een goede tuinaanleg ongeveer gaat kosten en hoe deze het beste in Hattem kan worden gerealiseerd. Daarnaast zult u ongetwijfeld nog vele vragen hebben, op het gebied van de tuinaanleg, die we graag beantwoorden. Bel dan 06 – 53 250 362 of mail naar info@detuinregisseurs.nl en wie weet volgt daar een vervolgafspraak uit, voor de aanleg van uw unieke droomtuin, in Hattem. Graag tot horens en/of tot ziens.

Met vriendelijke groet

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen   U krijgt een tuinontwerp en….

  • onafhankelijk en deskundig advies;
  • heldere planuitwerking voor goed eindresultaat;
  • opvragen en toetsen offertes voor realisatie;
  • realisatie tegen beste prijs/prestatie;
  • onafhankelijk toezicht, begeleiding en controle;
  • een duidelijk aanspreekpunt;
  • >40 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen.

   Download hier: wat kost een nieuwe tuin?

  tuinen met meer beleving
  gerealiseerd onder regie & garantie

  Altijd bij u in de buurt