Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Surhuizum exclusief tuinontwerp

De Tuinregisseurs werken vanuit Surhuizum in verschillende plaatsen, veelal binnen ½ tot 1 uur reisafstand. Naast Surhuizum werken De Tuinregisseurs vanuit:

 • Nieuwleusen
 • Rijkevoort
 • Surhuizum

en

 • Willemstad

Zo zijn wij veelal binnen een uur reisafstand van onze opdrachtgevers in Nederland. Vanuit Surhuizum werken we in Friesland, Groningen, noordelijk Drenthe en de Noordoostpolder.

De Tuinregisseurs ontwerpen (exclusieve) tuinen met méér beleving en zorgt dat deze onder regie tegen de beste prijs/prestatie worden gerealiseerd.

Na het ontwerpproces vragen wij offertes op (bij onze vaste partners en anderen), beoordelen deze en geven u advies. Na gunning van het werk aan het beste bedrijf begeleiden wij de tuinaanleg tot en met de oplevering. Wij controleren niet alleen de offertes maar ook de tussentijdse en de eindfactuur. De tuin of onderdelen daarvan worden pas opgeleverd als wij tevreden zijn. De Tuinregisseurs draagt daarbij ook zorg voor het proces verbaal van oplevering.

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen







  Tuinaanleg zonder zorgen

  Wij selecteren (samen met u) uitvoerende bedrijven. We toetsen de offertes en brengen u advies uit. Wij zorgen voor de controle en begeleiding van de tuinaanleg. Ook zorgen we voor de oplevering van het gerealiseerde tuinontwerp. Daarna adviseren wij u over het opvolgend tuinonderhoud.

  Want het maken van een tuinontwerp is een ding, weten op welke manier(en) dit gerealiseerd kan worden en het toekomstig beheer en onderhoud is een heel andere discipline. Beide disciplines worden beheerst en zijn in 40 jaar ervaring ontwikkeld.

  Zo bent u er van verzekerd dat het tuinontwerp goed wordt uitgevoerd tegen de beste prijs/prestatie.

  Download hier onze werkwijze + tarieven.

  Wij gaan het gesprek met u aan. Wie weet volgt daar een afspraak uit bij u thuis, voor een verrassend tuinontwerp en een probleemloze tuinaanleg.

  Met vriendelijke groet

  ing. Alexander Bijl
  tuin- en landschapsontwerper

  De Tuinregisseurs voor tuinen met
  meer beleving

  Altijd bij u in de buurt