Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Zwolle-Zuid

98 m2

thema

verrassing voor echtgenoot.

context

hoekwoning te Zwolle-Zuid.

aanleiding

de echtgenoot was enkele maanden in het buitenland en mevrouw wilde haar man verrassen bij thuiskomst met een nieuwe tuin.

opgave

maak van onze tuin een tuin waar het hele gezin plezier in kan beleven. Verschillende zitplekjes, zon, schaduw en een plek voor een tuinhuisje. De coniferenhaag met de buren vervangen door iets anders maar geen houten (gamma)schutting……bah.

oplossing

een tuin om in te kunnen relaxen en genieten met het gezin. Toepassing van gevoegde natuursteen om het onderhoud te minimaliseren (geen onkruid tussen de voegen van de tegels), een pergola achter in de tuin, geschilderd in een kleur van het tuinhuisje. Een zeshoekig tuinhuisje en veel ruimte voor groen.Enkele grote houten, verplaatsbare, plantenbakken waarin palmen zijn gezet en een bananenboom. Enkele gecamoufleerde verlichtingsarmaturen geplaatst tussen de aanwezig klimop afscheiding, welke bewaard diende te blijven.

Mevrouw heeft het waterornament uitgezocht en de tuin is gerealiseerd en was een grote verrassing bij thuiskomst van echtgenoot en vader. De feedback die ik een jaar later kreeg was dat de tuin altijd een vakantiegevoel opriep. Kijk en beoordeel zelf of dit ook zo bij u is.

Meer tuininspiratie nodig? Klik hier voor ons Pinterest account of klik hier en neem contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Altijd bij u in de buurt