Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Optimaliseren bedrijfsprocessen

Binnen elk bedrijf zijn bedrijfsprocessen aanwezig om datgene te leveren wat afgesproken is. Mijn ervaring is dat er vaak de nodige ruis binnen de verschillende bedrijfsprocessen aanwezig is. Ook de aansluiting van het ene bedrijfsproces op het andere gaan er vaak zaken mis waardoor tijdverlies en frustratie ontstaat zowel inter als extern.

Het optimaliseren van de bedrijfsprocessen is een van de kernkwaliteiten van De Tuinregisseurs. Binnen het hoveniersbedrijf kunnen de volgende bedrijfsprocessen worden onderscheiden:

 • verkoopproces;
 • ontwerpproces;
 • werkvoorbereidingsproces;
 • uitvoeringsproces;
 • opleveringsproces;
 • onderhoudsproces.

Buiten deze vakinhoudelijke processen zijn er ook nog de algemene processen. Zoals het communicatieproces, marketingproces, personeelsproces, financiële proces en meer. Om zo slim mogelijk te ondernemen is het zaak dat de processen op zich vlekkeloos verlopen en dat deze aansluiten op aanvullende en ondersteunende processen.

De Tuinregisseurs zorgt voor de optimalisering van alle bedrijfsprocessen. Hiervoor wordt eerst een bedrijfsinventarisatie gedaan en gekeken hoe de processen nu binnen jouw bedrijf verlopen. Op basis daarvan wordt een advies gegeven met verbeterpunten. Op basis van dit advies kan je zelf aan de gang gaan of je kan bij de implementatie ook gecoacht worden. Het is in deze van belang dat de processen zo worden vormgegeven dat deze het beste passen binnen jouw bedrijf en voor jouw klanten. Meer willen weten? Bel of mail me voor een afspraak.

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen  Tuinaanleg zonder zorgen

  Wij selecteren (samen met u) uitvoerende bedrijven. We toetsen de offertes en brengen u advies uit. Wij zorgen voor de controle en begeleiding van de tuinaanleg. Ook zorgen we voor de oplevering van het gerealiseerde tuinontwerp. Daarna adviseren wij u over het opvolgend tuinonderhoud.

  Want het maken van een tuinontwerp is een ding, weten op welke manier(en) dit gerealiseerd kan worden en het toekomstig beheer en onderhoud is een heel andere discipline. Beide disciplines worden beheerst en zijn in 40 jaar ervaring ontwikkeld.

  Zo bent u er van verzekerd dat het tuinontwerp goed wordt uitgevoerd tegen de beste prijs/prestatie.

  Download hier onze werkwijze + tarieven.

  Wij gaan het gesprek met u aan. Wie weet volgt daar een afspraak uit bij u thuis, voor een verrassend tuinontwerp en een probleemloze tuinaanleg.

  vriendelijke groet,

  ing. Alexander Bijl
  tuin- en landschapsontwerper / beplantingsspecialist

  Altijd bij u in de buurt