Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Exclusieve tuin Apeldoorn

Een exclusieve tuin gerealiseerd op basis van een exclusief tuinontwerp. Tuinaanleg onder garantie beste prijs/prestatie. Begeleiding van de tuinaanleg onder onze regie in Apeldoorn. Dat zijn de specialiteiten van De Tuinregisseurs.

Een nieuwe exclusieve tuin is een hele investering en een hoop gedoe. Wij helpen u om het gedoe te regelen zodat u zich kunt richten op de leuke dingen.

Samen met u ontwerpen wij uw nieuwe exclusieve tuin in Apeldoorn. We definiëren samen met u de gewenste sfeer, stijl, de wenselijke kleuren en geuren opdat het úw tuin wordt. U bent uniek en uw tuin wordt dat ook.

Straks heerlijk buiten eten of lekker relaxen in zon of schaduw. Bijvoorbeeld in een hangmat of op een loungeset. We helpen u door het ontwerpproces heen en zorgen dat u weinig of geen gedoe heeft met de tuinaanleg.

40 Jaar ervaring exclusieve tuinen

Ervaring heeft ons geleerd wanneer er geen goede regie wordt gevoerd over de tuinaanleg het tuinontwerp een eigen leven gaat leiden. Het tuinontwerp of werkomschrijving wordt niet goed gelezen. Er wordt een ander (goedkoper) materiaal geleverd. Het werk wordt niet conform tekening of werkomschrijving uitgevoerd. Er vind geen deskundige controle plaats.

Daarom maken wij alleen een exclusief tuinontwerp als deze onder onze regie in Zwolle wordt gerealiseerd.

Exclusieve tuin in Apeldoorn?

Een exclusieve tuin in Apeldoorn komt bij ons tot stand in twee stappen:

Stap 1

 • We komen bij u thuis te Apeldoorn en maken daarna het tuinontwerp voor een vaste prijs.
 • We presenteren het tuinontwerp te Nieuwleusen of tegen een kleine meerprijs van  2 euro/km. (ca. 100,-) bij u thuis te Apeldoorn.

Stap 2

 • Na uitwerking van het tuinontwerp selecteren wij bedrijven uit Apeldoorn en omgeving en vragen vergelijkbare offertes op.
 • Op basis daarvan zorgen wij ervoor dat dit exclusieve tuinontwerp, onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd door deskundige partij(en).

Op deze manier bent u, in Apeldoorn, verzekerd van een goed en exclusief tuinontwerp dat tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd.

Waardevermeerdering woning

Een nieuwe tuin is een hele investering. Een goed ontworpen en gerealiseerde tuin zal (mede door goed onderhoud) elk jaar in waarde toenemen. Mede daardoor zal ook de waarde van uw onroerend goed toenemen. Een tuin wordt zo door de jaren niet minder waard maar meer, als u het mij vraagt………..een goede investering.

Tuinontwerp basis exclusieve tuin

De basis voor een exclusieve tuin is een goed tuinontwerp. Het fundament voor een goed tuinontwerp is een goed gesprek in Apeldoorn.

Een gesprek waarbij die vragen worden gesteld welke relevant zijn voor het tuinontwerp. Denk hierbij aan welke functie uw tuin dient te gaan vervullen. Recreatief, representatief of……. Ook op welke wijze en wanneer u uw tuin wilt gaan gebruiken. Hoeveel tijd u kunt en wilt besteden aan het tuinonderhoud. En natuurlijk uw budget voor de aanleg van de tuin.

Exclusieve tuin met meer beleving

Een goede overgang van uw woning naar uw tuin en van tuin naar omgeving. Werkend vanuit een helder concept of thema afgestemd op de visie van de architect en/of typologie van de woning. De architectonische basis is helder en daarbij volgt vorm de functie onder het adagium less is more.

De losse of strakke, speelse, kleurrijke en soms overdadige beplanting (bomen, bollen en knollen, vaste planten, siergrassen, klim- en leiplanten en meer…) creëren een spannend contrast waarbij niet alleen de seizoenen worden beleefd maar ook de kleuren, geuren, het dierenleven, vogels, vlinders en meer, v é é é é l meer…..

Vragen?

Op onze site kunt u lezen wat een goede tuinaanleg ongeveer gaat kosten en hoe deze het beste in Zwolle kan worden gerealiseerd. Daarnaast zult u ongetwijfeld nog vele vragen hebben die we graag beantwoorden. Wilt u antwoorden?

Bel dan 06 – 53 250 362 of mail naar info@detuinregisseurs.nl en wie weet volgt daar een vervolgafspraak uit voor uw unieke en exclusieve droomtuin, in Apeldoorn.

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen  Tuinaanleg zonder zorgen

  Wij selecteren (samen met u) uitvoerende bedrijven. We toetsen de offertes en brengen u advies uit. Wij zorgen voor de controle en begeleiding van de tuinaanleg. Ook zorgen we voor de oplevering van het gerealiseerde tuinontwerp. Daarna adviseren wij u over het opvolgend tuinonderhoud.

  Want het maken van een tuinontwerp is een ding, weten op welke manier(en) dit gerealiseerd kan worden en het toekomstig beheer en onderhoud is een heel andere discipline. Beide disciplines worden beheerst en zijn in 40 jaar ervaring ontwikkeld.

  Zo bent u er van verzekerd dat het tuinontwerp goed wordt uitgevoerd tegen de beste prijs/prestatie.

  Download hier onze werkwijze + tarieven.

  Wij gaan het gesprek met u aan. Wie weet volgt daar een afspraak uit bij u thuis, voor een verrassend tuinontwerp en een probleemloze tuinaanleg.

  Met vriendelijke groet

  ing. Alexander Bijl
  tuin- en landschapsontwerper

  tuinen met meer beleving
  gerealiseerd onder regie & garantie

  Altijd bij u in de buurt