Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Exclusief tuinontwerp Zwolle

Een exclusief tuinontwerp maken voor een exclusieve tuin in Zwolle met méér beleving. Gerealiseerd tegen de beste prijs/prestatie, dat is de specialiteit van De Tuinregisseurs. Wij maken exclusieve tuinontwerpen in Zwolle die onder onze regie gerealiseerd kunnen worden.

Unieke werkwijze

Het ontwerpen van een exclusief tuinontwerp in Zwolle en dit laten realiseren onder onze regie, doen wij in twee stappen:

Stap 1

 • We komen bij u thuis te Zwolle en maken daarna het tuinontwerp voor een vaste prijs.
 • We presenteren het ontwerp via teams, te Nieuwleusen of tegen een kleine meerprijs bij u thuis in Zwolle.

Stap 2

 • Daarna selecteren wij bedrijven uit Zwolle en omgeving en vragen offertes.
 • Op basis daarvan zorgen wij ervoor dat dit exclusieve tuinontwerp, onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd door deskundige partij(en).

Op deze manier bent u, in Zwolle, verzekerd van een goed en exclusief tuinontwerp dat tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd.

Investering

Een nieuwe tuin is ook een hele investering. Een goed ontworpen en gerealiseerde tuin zal elk jaar in waarde toenemen. Daardoor zal ook de waarde van uw onroerend goed toenemen.

Een tuin wordt zo door de jaren niet minder waard maar meer, als u het mij vraagt………..een goede investering.

Beplantingsspecialisten Zwolle

Beplanting maakt van een tuin pas een tuin, ook in Zwolle. Daarom keuren we de geleverde beplanting bij levering.

Afhankelijk van het beplantingsplan zijn wij ook aanwezig bij het uitzetten en planten van de beplanting.

Na de keuring en het uitzetten en de goedkeuring van het uitzet werk mag pas tot planten worden overgegaan.

Gesprek de basis tuinontwerp

Het fundament voor een exclusief tuinontwerp in Zwolle is een goed gesprek. Een gesprek waarbij die vragen worden gesteld welke relevant zijn voor het tuinontwerp. Denk hierbij aan welke functie uw tuin dient te gaan vervullen. Recreatief, representatief, educatief, of……. Op welke wijze en wanneer u uw tuin wilt gaan gebruiken. Hoeveel tijd u kunt en wilt besteden aan het tuinonderhoud en natuurlijk uw budget.

Tuinen met meer beleving

Exclusieve tuinen ontwerpen en realiseren met méér beleving. Goede overgang tussen uw woning en uw tuin. Van tuin naar omgeving. Werkend vanuit een helder concept of thema afgestemd op de visie van de architect en/of typologie van de woning. De architectonische basis is helder en daarbij volgt vorm de functie onder het adagium less is more.

De losse of strakke, speelse, kleurrijke en soms overdadige beplanting (bomen, bollen en knollen, vaste planten, siergrassen, klim- en leiplanten en meer…) creëren een spannend contrast waarbij niet alleen de seizoenen worden beleefd maar ook de geuren, het dierenleven, vogels, vlinders en meer, v e e e e l meer.

>40 Jaar ervaring

Ruim 40 jaar ervaring hebben ons geleerd dat als het tuinontwerp in Zwolle goed gerealiseerd moet worden (conform tekeningen en werkomschrijving), begeleiding/directievoering noodzakelijk is.

Vragen?

Op deze site kunt u lezen wat een goede tuinaanleg ongeveer gaat kosten en hoe deze het beste kan worden gerealiseerd. Daarnaast zult u ongetwijfeld vele andere vragen hebben die we graag beantwoorden. Wilt u antwoorden?
Bel 06 – 53 250 362 of mail naar info@detuinregisseurs.nl en wie weet volgt daar een vervolgafspraak uit,

Graag tot horens en ziens in uw tuin te Zwolle,

Met vriendelijke groet

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen  Tuinaanleg zonder zorgen

  Wij selecteren (samen met u) uitvoerende bedrijven. We toetsen de offertes en brengen u advies uit. Wij zorgen voor de controle en begeleiding van de tuinaanleg. Ook zorgen we voor de oplevering van het gerealiseerde tuinontwerp. Daarna adviseren wij u over het opvolgend tuinonderhoud.

  Want het maken van een tuinontwerp is een ding, weten op welke manier(en) dit gerealiseerd kan worden en het toekomstig beheer en onderhoud is een heel andere discipline. Beide disciplines worden beheerst en zijn in 40 jaar ervaring ontwikkeld.

  Zo bent u er van verzekerd dat het tuinontwerp goed wordt uitgevoerd tegen de beste prijs/prestatie.

  Download hier onze werkwijze + tarieven.

  Wij gaan graag het gesprek met u aan. Wie weet volgt daar een afspraak uit bij u thuis, voor een verrassend tuinontwerp en een probleemloze tuinaanleg.

  meer dan
  alleen tuinontwerpen

  Altijd bij u in de buurt