Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Exclusief tuinontwerp Blaricum

U wilt een exclusief tuinontwerp Blaricum met méér beleving. Daarnaast afgestemd op uw eisen en wensen. Vanzelfsprekend gerealiseerd voor beste prijs. Want dat is de specialiteit van De Tuinregisseurs. Wij maken voor u een exclusief tuinontwerp in Blaricum welke onder onze regie worden gerealiseerd.

Unieke werkwijze

Als eerste maken wij een exclusief tuinontwerp voor uw tuin in Blaricum. Daarna laten we deze, onder onze regie, realiseren. Zo ontzorgen wij u.

Stap 1

 • We komen bij u thuis te Blaricum en maken daarna het tuinontwerp voor een vaste prijs.
 • Vervolgens presenteren het ontwerp op een van onze locaties of bij u thuis.

Stap 2

 • Daarna selecteren wij bedrijven uit Blaricum en omgeving en vragen offertes.
 • Zo zorgen wij ervoor dat dit exclusieve tuinontwerp, onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd door deskundige partij(en). Ook voeren wij de onderhandelingen voor u.

Daardoor bent u, in Blaricum, verzekerd van een goed en exclusief tuinontwerp. Dat bovendien tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd.

Investering

Uw nieuwe tuin is namelijk een hele investering. Een goed ontworpen en gerealiseerde tuin zal immers elk jaar in waarde toenemen. Daardoor zal ook de waarde van uw onroerend goed toenemen.

Een tuin wordt zo door de jaren niet minder waard maar meer. Kortom, als u het ons vraagt………..een goede investering.

Gesprek de basis tuinontwerp

Het fundament voor een exclusief tuinontwerp in Blaricum is namelijk een goed gesprek. Voordat we een afspraak maken gaan we eerst een goed gesprek met u aan.

Tuinen met meer beleving

Exclusieve tuinen ontwerpen en realiseren met méér beleving. Bijvoorbeeld een goede overgang tussen uw woning en tuin. Van tuin naar omgeving. Werkend vanuit een helder concept of thema afgestemd op de visie van de architect en/of typologie van de woning.

De losse of strakke, speelse, kleurrijke en soms overdadige beplanting (bomen, bollen en knollen, vaste planten, siergrassen, klim- en leiplanten en meer…) creëren een spannend contrast waarbij niet alleen de seizoenen worden beleefd maar ook de geuren, het dierenleven, vogels, vlinders en meer, v e e e e l meer.

>40 Jaar ervaring

Want ruim 40 jaar ervaring hebben ons geleerd dat als het tuinontwerp in Blaricum goed gerealiseerd moet worden (conform tekeningen en werkomschrijving), begeleiding/directievoering noodzakelijk is.

Vragen?

Heeft u vragen?  Bel 06 – 53 250 362 of mail naar a.bijl@detuinregisseurs.nl en wie weet volgt daar een vervolgafspraak uit.

Graag tot horens en ziens in uw tuin te Blaricum 

Met vriendelijke groet

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

.

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen   U krijgt een tuinontwerp en….

  • onafhankelijk en deskundig advies;
  • heldere planuitwerking voor goed eindresultaat;
  • opvragen en toetsen offertes voor realisatie;
  • realisatie tegen beste prijs/prestatie;
  • onafhankelijk toezicht, begeleiding en controle;
  • een duidelijk aanspreekpunt;
  • >40 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen.

   Download hier: wat kost een nieuwe tuin?

   Uw tuin = onze passie.

  De Tuinregisseurs voor tuinen met
  meer beleving

  Altijd bij u in de buurt