Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Apeldoorn exclusief tuinontwerp

U woont in Apeldoorn of omgeving en u wilt een exclusief tuinontwerp voor uw tuin. Of gaat u mischien verhuizen binnen of naar Apeldoorn? Dan u wilt u natuurlijk ook een tuin exclusief afgestemd op uw wooneisen en –wensen. Uw budget en de beschikbare tijd die u aan uw tuin wilt besteden.

U wilt een goed tuinontwerp omdat u uw tuin ziet u als waardevol verlengstuk van de woning en het woonplezier.

Genieten van de kleuren, geuren vogels en vlinders in uw tuin. Misschien eten uit eigen tuin? Een heerlijke plek in de zon of lekker in de schaduw, in een hangmat of lounge set.

Exclusief tuinontwerp Apeldoorn

U zoekt een tuinarchitect of tuinontwerper die uw tuineisen en -wensen kan vertalen in een passend en exclusief  tuinontwerp. Een exclusief tuinontwerp waar de visie van de architect en/of de typologie van uw woning is terug te vinden. Een tuin die bij u, uw woning en zijn omgeving past. Daarnaast dient het ontwerp conform het tuinontwerp goed te worden uitgevoerd. Want een tuinontwerp is een ding maar het gaat natuurlijk om de realisatie van het ontwerp.

Beste prijs/prestatie

De Tuinregisseurs werkt ook in Apeldoorn en biedt u een helder totaalconcept aan, in 2 stappen naar uw nieuwe tuin in Aarlanderveen.

Stap 1: we komen bij u thuis en op basis van uw eisen en wensen. Op basis daarvan  maken wij, voor een vaste prijs, een exclusief tuinontwerp afgestemd op uw eisen wensen.

Stap 2: daarna presenteren we het tuinontwerp op een van onze locaties (of voor een kleine meerprijs bij u thuis). Daarna vragen offertes op en zorgen ervoor dat dit exclusieve tuinontwerp, onder onze regie, tegen de beste prijs/prestatie wordt gerealiseerd door deskundige partij(en).

Zo bent u niet alleen verzekerd van een exclusief tuinontwerp maar ook van een goede realisatie voor de beste prijs.

Tuinarchitect of hovenier?

De Tuinregisseurs combineert het beste uit twee werelden, die van de tuinarchitect en die van hovenier.

De analyserende en conceptuele benadering van de tuinarchitect voor het tuinontwerp. De praktische haalbaarheid en maakbaarheid van de hovenier.

Gesprek is de basis

De basis voor een exclusief tuinontwerp is het gesprek. Door het stellen van de juiste vragen komen we tot die antwoorden die relevant zijn voor een exclsuief tuinontwerp voor uw nieuwe tuin in Apeldoorn.

Voordat we een afspraak bij u thuis maken willen we eerst even kennis maken. Hiervoor maken we graag een belafspraak met u. Tijdens dit gesprek inventariseren we samen uw eisen en wensen en bespreken we op welke wijze wij u het beste van dienst kunnen zijn.

Even bellen?

Een nieuwe tuin realiseren is een heel gedoe.
Van tuinontwerp tot kiezen uit verschillende materialen, tuinverlichting, styling en nog veel meer………

We kunnen ons voorstellen dat u eens van gedachten wilt wisselen over hoe te komen tot uw toekomstige tuin?

U kunt ons iedere werkdag tussen 09:00 en 17:00 uur bellen 06 – 53 250 362, wie weet volgt daar een afspraak uit bij u thuis in Apeldoorn.

Met vriendelijke groet

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

  Bel voor advies: 06 - 53 250 362

  Alexander bellen   U krijgt een tuinontwerp en….

  • onafhankelijk en deskundig advies;
  • heldere planuitwerking voor goed eindresultaat;
  • opvragen en toetsen offertes voor realisatie;
  • realisatie tegen beste prijs/prestatie;
  • onafhankelijk toezicht, begeleiding en controle;
  • een duidelijk aanspreekpunt;
  • >40 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van tuinen.

   Download hier: wat kost een nieuwe tuin?

  Uw tuin = onze passie

  De Tuinregisseurs voor tuinen met meer beleving

  Altijd bij u in de buurt