Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

Verrassend tuinontwerp?

Het is vaak een hele zoektocht om die tuinontwerper te vinden die uw tuinwensen kan vertalen in een verrassend en passend tuinontwerp. Niet alleen aansluiten op uw eisen en wensen maar ook op de architectuur van de woning, de bouwstijl en het omringende (stedelijke) landschap.
 
Maar wat is dat een verrassend tuinontwerp? Heeft dat te maken met de vormgeving, de lay-out van het tuinplan, de toegepaste materialen, de planten en kleuren combinaties, ecologisch tuinieren of............  Waardoor wordt u verrast? Waar wordt u blij van? Wat vindt u belangrijk?
 
Uw tuinwensen

Wat zijnuw tuinwensen? Een onderhoudsvriendelijke tuin? Welke stijl en sfeer past bij u? Wat is uw gezinssamenstelling? Welke functie(s) moet uw nieuwe tuin gaan vervullen? Een goede tuin dient tientallen jaren mee te gaan. Het goed nadenken over uw tuinwensen is erg belangrijk. Misschien heeft u nu kleine kinderen en wilt u er de komende tientallen jaren blijven wonen. Kleine kinderen worden groot en uw tuin kan daarin meegroeien.............als er een goed tuinontwerp is gemaakt. Misschien vindt u nu tuinieren leuk maar wellicht over 10 jaarf niet meer, hoe uw tuin snel onderhoudsvriendelijk te maken?

Van tuinontwerp naar tuinaanleg

De Tuinregisseurs werkt alleen met geselecteerde/erkende hoveniers samen om de vervaardigde tuinontwerpen te realiseren. Download hier onze werkwijze en tarieven. In 2 stappen naar een nieuwe tuin

Stap 1
Wij zorgen voor het ontwerp en de uitwerking daarvan. Dat houdt in het doorrekenen in een 2-3 tal ramingen voor realisatie. Op basis van deze ramingen kiest u het gewenste kwaliteitsniveau en budget. Daarna werken wij het plan uit in een verhardingsplan, verlichtingsplan, beplantingsplan en waar nodig aangevuld met technische tekeningen.

Stap 2
Nadat het ontwerp en bestek is afgerond gaan we voor u offertes aanvragen bij de diverse hoveniersbedrijven. Zo bent u vezekerd voor de beste prijs om het tuinontwerp te laten realiseren.

Regie

Er kan nog zo'n goed tuinontwerp zijn gemaakt en een doorwrocht beplantingsplan maar als het niet goed wordt gerealiseerd, dan is al het werk voor niets geweest. Daarom zorgt De Tuinregisseurs voor de regie van de tuinaanleg. Alle materialen worden gecontroleerd, de voorgeschreven verwerking van materialen wordt gecontroleerd en we zijn vraagbaak voor opdrachtgever en hovenier.

Ook zijn we aanwezig bij de oplevering en nemen dan alle uitgevoerde werken nauwgezet door en maken afspraken indien nodig.

 Wilt u meer informatie of eens vrijblijvende van gedachten wisselen? U kunt ons bereiken iedere werkdag tussen 09:00 en 17:00 uur op telefoonnummer: 06 - 53 250 362.


Graag tot horens en/of ziens,

ing. Alexander Bijl
tuin- en landschapsontwerper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Altijd bij u in de buurt