Afspraak in
uw tuin?
KLIK HIER

 

Afgelopen week hebben we een printbeton terras voorgesteld aan een van onze opdrachtgevers. De opdrachtgever wilde geen onkruid in de voegen en geen verzakkingen de komende jaren.

Het ging om een tuinontwerp voor een tuin van ruim 3000 m2 waar ook een ruim terras moest komen. We hebben de woning deels op een soort terrasplateau gezet (ca. 15 cm. boven maaiveld) en dit terrasplateau en een extra terras in de tuin voorgesteld om uit te voeren in printbeton. Onze opdrachtgever was hier niet mee bekend en we zijn naar een tuin geweest waar dit was toegepast. Wellicht bent u er ook niet zo mee op de hoogte en daarom deze blog.

Waarom printbeton?

Onze opdrachtgever wilde zo min mogelijk onderhoud aan deze tuin en ik zet ook voor u enkele voordelen van printbeton op een rij, naast het minimale onderhoud

  • Geen onkruid tussen de voegen;
  • Geen plaatselijke verzakkingen;
  • Kleurecht (door en door gekleurd);
  • Verschillende kleuren;
  • Verschillende prints/motieven.

U kunt printbeton laten maken met een houtmotief, een natuursteen motief tot aan flagstone motief, klinkermotief en zo voort. Printbeton kan gebruikt worden voor opritten, terrassen en paden. Printbeton is gewapend beton wat door en door gekleurd is en waarop ter plekke een motief wordt gestanst. Wilt u exact dezelfde vloer binnen en buiten? Deze printbetonvloeren kunnen ook binnen worden toegepast.

Tuinontwerp

De Tuinregisseurs ontwerpt tuinen en terreinen en daarbij stellen we verschillende materialen voor aan onze opdrachtgevers. Die materialen welke voldoen aan de gewenste sfeer en passen binnen het gestelde budget.

Na het ontwerpproces dragen wij zorg voor offerte aanvragen bij geselecteerde bedrijven. Nadat het werk is gegund dragen wij zorg voor de regie. Dat houdt in de begeleiding en controle van de tuinaanleg. Of dit nu een terras of oprit is van printbeton, betonplaten of anderszins. Wij zorgen voor de oplevering en het nakomen van gemaakte afspraken. 

Wilt u meer weten? Bel 06 - 53 250 362, iedere werkdag tussen 09:00 en 17:00 uur of mail ons. Wij reageren binnen 2 dagen. Voor de goede orde, wij zijn geen leverancier van printbeton. WIj zijn ontwerpers. We krijgen veel offerte aanvragen binnen wat het printebeton kost. Wij kunnen wel aangeven dat u rekening dient te houden met een vanaf prijs van ca. 100 euro per vierkante meter. Dit is sterk afhankelijk van bereikbaarheid, hoeveelheid en het tuinontwerp.

 

De Tuinregisseurs helpt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Altijd bij u in de buurt